Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problem s nabijenim


stejk

Otázka

mam dotaz, psp mi z niceho nic prestalo nabijet ze site, pres USB vsak nabijet jde, zatim jsem ale nemel moznost vyzkouset jestli to neni nabijeckou ale asi ne (brzy vyzkousim), nevite pls kde muze byt problem? jo a jeste taky slot pro pametovou kartu mi kartu i po cvaknuti porad vysouva, to muze byt cim? to bude chtit asi novej slot co?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Many huge Jordan fans want to buy their kids Air Jordan shoes. The Kids Air Jordan 7 black blue is available now. The Air Jordans 7 is a very unique shoe in the Jordan line as well as a basketball shoe. The Air Jordans 7 featured Huarache Technology which provide great cushioning and make the shoe stick to your foot. The shoe was much lighter weight than next released Air Jordans 8 . The Kids Air Jordan 7 was not featured with the regular “Nike Air” logo, a visible air unit, or clear soles. Designed by Tinker Hatfield, the shoe takes on a brand new look.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu