Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Záseky v hrách

USM

Otázka

Zdravím

Mám takovej problem

V každý hře kterou mám jsou v hrách takoví malí záseky:Mám tím na mysli proste kdyz je na sceně hodně velkej pohyb a vsechno okolo vybuchuje hra je trochu trhá.

Nevím jestli to tak treba má bejt protoze na kzdym jinym videu jsou záseky ve stejnym místě nebo nekde jinde,ale jsou.

Ale zase si myslím ze kdyz je to next gen konzole,to nejvíc co muze bejt tak je to nezádoucí?????

Děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím

Mám takovej problem

V každý hře kterou mám jsou v hrách takoví malí záseky:Mám tím na mysli proste kdyz je na sceně hodně velkej pohyb a vsechno okolo vybuchuje hra je trochu trhá.

Nevím jestli to tak treba má bejt protoze na kzdym jinym videu jsou záseky ve stejnym místě nebo nekde jinde,ale jsou.

Ale zase si myslím ze kdyz je to next gen konzole,to nejvíc co muze bejt tak je to nezádoucí?????

Děkuji za odpověd.

nemáš nějaký šuntský DVD?

Odkaz ke komentáři

• 0
DVD je 10 hodin starý.Koupený v xzone.cz

Je to sonic the hedgehog a Sonic unleashed

hraješ to z hdd nebo ne? jakej používáš kabel? mě to dělali když sem měl shit HDMI kabel za 200Kč,obraz byl prostě občas neostrý a trochu se zadrhával,ale jakmise sem použil klasickej AV tak to bylo sice v horšim rozlišením,ale krášně plynule a o kvalitním HDMI ani nemluvě:D jinak to taky může bejt tim, že to nemáš na HDD to se pak hry taky občas seknou

Odkaz ke komentáři

• 0

Tady k tomu jeste malej dodatek

Nasel jsem na bonus web recenzi a pisou tam tohle

Cituji

Společně s ustavičným zasekáváním o polygony se tak může ze hry stát chvílemi fakt pořádný „opruz“. Výslednému dojmu nepřidává ani neustálý pokles frameratu, který je často k nevydržení. Plynulost hry padá mnohdy snad i pod deset snímků za vteřinu! Alespoň že fyzice se díky implementaci enginu Havok dostalo viditelného zlepšení.

A tady je jeste jedno video kde je to velmi,velmi dobře vidět.Zpomalí se to ve 3:16

http://www.youtube.com/watch?v=36GRWosr98c&feature=PlayList&p=A56E90996FBFF8C8&index=35

Asi sega neco podělala??

Odkaz ke komentáři

• 0

znam to z vlastni zkusenosti z PS2,na ty novejsi hry uz to proste byl starsi HW a tak kdyz byla scena plna vybuchu aut/lidi a podobne bylo znat snizeni FPS, obcas to zaznamenam i u Xboxu ale fakt jen obcas a dokonce bych rekl ze nekdy i v castech kdy by to delat nemelo (nic se nedeje) ale zato kdyz je scena plna vybuchu lidi aut proste hafec veci :D tak to nedela vubec, problemem muze byt take to ze jedu z disku a ne z HDD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu