plp Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Zdar,pouzivam Sony Vegas 9 Platinum(crack).Vse funguje tak jak ma ale jak chcu vlozit nejakej text (titulky) tak me to napise tohle:An Error ocurred during an edit operation.The COM object failed to intialize. Nevite co mam udelat abych tam ty titulky mohl narvat? U SV 7 to fungovalo v pohode.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 rek bych ze to je crackem ja mam sv 9 legalni a nedela mi to;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Nebo používej pro svou tvorbu více programů :-). Taky to tak dělám, používám až 5 softwárů, každý mám pro něco. Třeba s Pinnaclem jsem už dávno sekl, protože mě osobně příjde dost nespolehlivý, ale na titulky by ti mohl stačit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.