Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

sonda-key reader


foruman

Otázka

Ahoj. Mel bych dve otazky ohledne flashe ...asi jste si všimli, že je venku CTF 1.6 . Můžete mi někdo vysvětlit, poradit, poslat česky link na výrobu sondičky pro vyčtění klíče z pinu 3 ? Chci flash pres SATA cabel, tudíž nepotřebuju prevodnik jen si udelat sondičku...A ještě dotaz, VIA chipset je zapotřebí ? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

nějaký TAG pro vyhledávání ?V seznamu tutorialu takovej manual není ..takže se nezlob ..ale ...

To co jsou tady na foru jsou prevodniky - ty nepotrebuji. Nepodnikam ve flashovani, takze takovy "luxus" nehledam ...potrebuji pouze vyčíst klíč ...mechaniku pripojim prímo na kabel sata. Software - jungle flasher 1.6 a potrebuji vedet zda-li musí být VIA chipset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Flashování

Trosku se ale zamysli, nad tim co pises:

link na výrobu sondičky pro vyčtění klíče z pinu 3

tudíž nepotřebuju prevodnik jen si udelat sondičku

neni to trosku v rozporu???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co je na tom divného ? Chtěl sem tím říct, že nepotřebuji CK3 kit. Mechaniku připojím přímo na sata cable ...tudíž potřebuju jenom vyčíst klíč přes sondičku. To to snad nikdo takhle nedělá a všichni máte jenom CK a Xtractory ? Tak v tom případě byl asi můj flasher pěknej mazák :) ... když měl jenom sondičku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne cekam nejakou sondičku na bázi USB connectu. A abych to uvedl na pravou míru - nehledam kit hledam jen extrakci klíče nevím jak se jungle flasher presne naprogramovanej protože sem v něm prakticky ještě neflashoval. Ale co sem pochopil prave pres usb umí extrakci ...takze by stačilo trosku predelat usb kabel ... možná to je jenom doměnka proto se ptam. Každopadně mi jde o no, že nechci kit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Achjo, dokazes pochopit, ze ty potrebujes nejak prevest signal ze sondy do PC, budto pomoci tranzistoru nebo specializovanych obvodu. Nebo ty si jako myslis, ze ty signal v mechanice jsou ve stejnych napetovych urovnich jako v COM portu nebo USB ?

http://beta.ivancover.com/wiki/index.php/Xbox_360_Lite-On_DG16D2S_Extract_Key tady mas navod, jak prevodnik udelat, prizpusob si to podle sebe a nevymejslej blbosti :)

Ale co sem pochopil prave pres usb umí extrakci ...takze by stačilo trosku predelat usb kabel ... možná to je jenom doměnka proto se ptam. Každopadně mi jde o no, že nechci kit.
Ano, je to domnenka, pokud chces USB, tak se FT232RL nebo jinemu prevodniku nevyhnes, z toho co pises ale usuzuji, ze v elektrice sbehly nejsi, takze to udelej podle toho navodu a radsi sam nic nenavrhuj, nebo nedejboze prijdes o mechaniku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobrý děkuju. Já se s tebou nepřu ani nehádam. Nemám rad lidi co se povyšujou nad ostatní ...ale to je jiná stranka. Právě sem zjistil, že pokud mam 1.5 ctf v mechanice tak si jungle flasher umí vyčíst klíč už po sata cablu :) ...takže už to dál nemusíme řešit. Stačí jen smazat a nahrat 1.6 . Ale stejne si tedy podle tvych poskytnutých návodu nějaký ten převodníček postavím ;) abych ukazal jaké tele v elektrice sem ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu