Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pc totál seká tvrdý restart

rygi

Otázka

cs mam problém s pc vždy se mi někdy sekne totál že ho musim resetovat přes tlacítko a docela mě to už štve můj hardware:MB:msi kt4 ultra

CPU:AMD Athlon 2600+xp

Grafická karta:ATI radeon 9600

zdroj:450w

zvuková karta:creativ sound blaster

RAM:ddr2 2x256mb

toť asi vše z hw když dělám na pc tak se neseká ale když je v klidu takse vždy sekne a musi se resetovat potrebuju fakt pomoc s tim žádnej vir tam nemam dik za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tak v tom případě je na vadě nějaký z HW Komponent

no skusim sehnat new msi kt4 ultra treba to bude tim MB

nemůže to bejt procák protože jsem ho taktoval z 1.1ghz na 1.85ghz při cinnosti má 53-55 stupnů ale kámoš má tem samej a nic mu to nedělá

Odkaz ke komentáři

• 0

co takhle vic pameti RAM?ono 2x256Mb je docela malo uz i na XP..staci spustit pak uz jenom hru a uz se muze zasekat...a nebo mas taky znicenej HDD(to bejva nejcastejc)staci aby ti ta rucicka co cte z HDD jednou malinko skocila(treba nejak naraz nebo tak)a uz to muzes mit zniceny

Odkaz ke komentáři

• 0
co takhle vic pameti RAM?ono 2x256Mb je docela malo uz i na XP..staci spustit pak uz jenom hru a uz se muze zasekat...a nebo mas taky znicenej HDD(to bejva nejcastejc)staci aby ti ta rucicka co cte z HDD jednou malinko skocila(treba nejak naraz nebo tak)a uz to muzes mit zniceny

ram ty to stihaj uplně v poho žádná hra se mi neseká jako třeba nfs mw na plný detaily a atd.ale prostě když je počítač puštěnej tak se většinou sekne totál a to nikdo u něj není. a nemam znicenej hdd

Odkaz ke komentáři

• 0
rygi: 1. Při taktování nejde jen o teplotu, ale také o napětí.

2. HDD to není 100%

3. Zkus vyměnit operační paměť (nejdřív zkus jednu 256 samostatně a pak druhou).

Podle mě to je CPU, podtaktuj na hodnotu, která tam byla dřív a uvidíš.

no napeti si to bere jaky chce nastavil jsem tam auto voltage a ram sem zkoušel a jsou v poradku .cpu nez sem nataktoval tak to bylo jeste horsi jak ted

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu