Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem z mechanikov po flashovani


kain123

Otázka

Zdravim , mam xbox z lite-on mechanikov ktoru som si podla navodu flashol.Flash dopadol uspesne ale ked stlacim gombik open/close tak sa nic nedeje.skusal som ju aj pustit rozobratu a vobec motorcek co roztaca cd sa ani nepohol a ani laser proste nic.Ale pocitac mi ju normalne detekuje aj program jungle flasher mi vypise o mechanike detaily.Proste softverovo je ok ale co sa tyka mechanickych casti tak proste nic.Mate nejake napady co stym,popripade ci sa da tam naflashnut originalny firmware naspet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak predtym mi blikala zelena dioda na xboxe ale potom som ten suflik nasilu zavrel a prestala blikat.Ked pripojim mechaniku k pc normalne ju pocitac detekne a jungle flasher vypise aj detaily o mechanike.Takze softverovo je ok rozmyslam ci som tam neposkodil nejaku elektroniku ked som ju mal rozobratu a vytahoval key.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

S tim, co popisujes jsem se uz 2x setkal (dokonce jendou na mem xboxu). Flash jsi ji spravne, brickla neni, ale problem je jinej.

Problem je v tom, ze mechanika byla spatna uz pred flashem, predpokladam, ze jsi ji predtim netestoval ze? Muze se stat, ze to dela obcas, nekdy DVD najede atd... Doporucuji mechaniku bricknout a poslat na reklamaci s tim, ze ti nejde mechanika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja som kupoval novy xbox arcade a pred flashom mi isla uplne normalne.Ked som vytahoval key z mechaniky tak som ju musel rozobrat a pripojit prevodnik na ten pin,ale to mi neslo hned na prvy krat a proste som to stale skusal a mohlo sa stat ze som nechtiac vyskratoval tu elektroniku co ma na starosti mechanicku cast.Proste neviem co je stym len hadam.Uz som sa zmieril stym ze si zozeniem novu mechaniku do ktorej naflesnem ten stary kluc potom by to malo ist nie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu