cartwright Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Potreboval bych nejaky seznam her na ps co jdou pro ctyri hrace offline pres splitscreen nebo aspon pro dva nejlepe v rezimu coop, diky. Jestli to tu uz nekde je tak se omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=25971682 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Little big planet 1-4 Off i On Line super gamesa mužu doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 smackdown vs raw 08,09 a tna impact, potom mozna naky nhl nebo fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartwright Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 diky vsem, jinak jeste se zeptam, co resistance 2? Taky jde pro ctyri offline? Jednicka myslim sla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 diky vsem, jinak jeste se zeptam, co resistance 2? Taky jde pro ctyri offline? Jednicka myslim sla. podle mě jo .. ještě můžeš skusit nějaký PSN hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirod7174 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Monster Madness je také až pro 4 hráče ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 nezapomente na rock band a guitar hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 V Eternal Sonata lze ovladat postavy v bitve az ve trech hracich. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas_2002 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Little big planet 1-4 Off i On Line super gamesa mužu doporučit Chtěl bych se zeptat na jednu věc - mám doma LBP a nejde mi to pustit ve více hráčích na jednom PS3 - prostě mi to vždycky napíše, že musím akceptovat EULA a konec. Na internet PS3 připojený nemám, páč kabely a switch jsem půjčil jednomu šulínovi od nás ze vsi a on není schopen mi je vrátit. Nebo dělám něco někde špatně já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cartwright
Potreboval bych nejaky seznam her na ps co jdou pro ctyri hrace offline pres splitscreen nebo aspon pro dva nejlepe v rezimu coop, diky. Jestli to tu uz nekde je tak se omlouvam.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.