Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

honzicek1982 mě podvedl, pomozte mi prosím!

Sir Jarousek

Recommended Posts

Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen).

Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující:

- jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit)

- zde je jeho fotka

Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii.

Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...).

Prosím, pomozte mi! Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen).

Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující:

- jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit)

- zde je jeho fotka

Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii.

Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...).

Prosím, pomozte mi! Díky.

cele sem to necet, ale doporucuji udat na policii mezi vami probehla normalni platna smlouva, a policie uz podle uctu zjisti kodo to je.. a hrozi mu vysokova pokuta

Odkaz ke komentáři

mno bud mu napis na libimseti a delej ze si naka holka co se chce zblížit a vylakej od nej adresu se zaminkou se sejit... sice tam asi moc nechodi ale tak treba svuj profil navstivi a neprihlasi se pokud uvidi koment od nekoho kdo ma zajem tak se urco ozve

Odkaz ke komentáři

Dante ty se taky do všeho seres jednomu zrušís topic druhýmu rekneš ze ma dementni topic...ses fakt neuvěřitelnej curak!Bez radši mrdat svou babičku kryple.Dej si bana udělám si dalsi account.:) papa kokote

rika ti něc IP ?

k topicu : až zjistíš kde bydlí tak na něj zavolej policajty že tě okrad...

Odkaz ke komentáři

holywood mno je to možný ale ten chlapek nevypadal tak inteligentne aby ho tohle napadlo :lol:

JAROUŠKU ja bych se byt tebou vydal na kladno a pral bych se nahodne lidi jestli ho podle jmena neznaj určo se nekdo chytne i kdyz...a nebo bych vzal napr nakej starej (fakt sunt)mobil podepsal bych ho pod jeho jmenem a sel bych ho nekde v kladne odevzdat na stratach a nalezech a von by se urco objevil

Odkaz ke komentáři

Fakt dobrý nápady... Sorry, ale odpovídaj vašemu věku. @Jarousek: Nic ve zlým, ale seš hloupej, že sis ho před tím nijak neproklepnul. Teď už s tím nic nenaděláš. Můžeš to dát na policii, ale ničeho se nedočkáš. Dal bych mu banán, aby sem nelez a tohle se už neopakovalo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu