Sir Jarousek Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen). Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující: - jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit) - zde je jeho fotka Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii. Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...). Prosím, pomozte mi! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen).Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující: - jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit) - zde je jeho fotka Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii. Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...). Prosím, pomozte mi! Díky. cele sem to necet, ale doporucuji udat na policii mezi vami probehla normalni platna smlouva, a policie uz podle uctu zjisti kodo to je.. a hrozi mu vysokova pokuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Je to přestupek. Jak znám policajty tak je to nebude zajímat! Jo kdyby to bylo přes 5000 tak to se na to vrhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ale tak třeba se to jenom seklo někde na poště to se občas stává. Ale popravdě tomu ani sám nevěřím. Připojil bych se k názoru dát to na policii tím nic nezkazíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nesnažte se mě srát to není debata o tom jestli to fízlové budou řešit nebo ne, tak pokud chcete pomoct držte se toho co sira zajímá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Tak ho zkus najít v telefoním seznamu i podle rodičů obvolat ty osoby a nějak pod záminkou od nich vylákat adresu a pak si je objet:myslím že v kladně moc jmen Hlínomaz nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a nebo si zaloz ucet na libimsei jako holka a proste se nak vydavej za holku a pak ze si date treba nekde sraz nebo ze k nemu zajdes domu atd. a vylakej z nej adresu telefon neco a pak to nak vymyslis na neco snad prijdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 http://www.zlatestranky.cz/bs/s/b/Hl%C3%ADnomaz/Kladno/?searchStep=&storyId=18&locationCode=kladno&locationType=LOCALITY Zkus toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 mno bud mu napis na libimseti a delej ze si naka holka co se chce zblížit a vylakej od nej adresu se zaminkou se sejit... sice tam asi moc nechodi ale tak treba svuj profil navstivi a neprihlasi se pokud uvidi koment od nekoho kdo ma zajem tak se urco ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a teď jedna inteligentní poznámka...dotyčný má účet tady na foru...v podstatě pokud bude chtít koukne sem a na všechno bude připravený....zkuste lehce uvažovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 poloprase: taky mě to napadlo, problém je v tomhle: Posl.aktivita: 08.07.07 13:19 For_est-5: díky za ten nápad s telefoním seznamem, správně je spíš tenhle odkaz :). Zítra na ty čísla zkusím zavolat, jestli ho neznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 xDante na posledy tu byl 6.5. coz neni zrovna moc aktivita ale máš v podstatě pravdu sir jarousek si to tu asi procet tak by se to asi melo promazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Dante ty se taky do všeho seres jednomu zrušís topic druhýmu rekneš ze ma dementni topic...ses fakt neuvěřitelnej curak!Bez radši mrdat svou babičku kryple.Dej si bana udělám si dalsi account.:) papa kokote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Dante ty se taky do všeho seres jednomu zrušís topic druhýmu rekneš ze ma dementni topic...ses fakt neuvěřitelnej curak!Bez radši mrdat svou babičku kryple.Dej si bana udělám si dalsi account.:) papa kokote rika ti něc IP ? k topicu : až zjistíš kde bydlí tak na něj zavolej policajty že tě okrad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ip lze změnit nebo surfovat anonymně:D anonymouse.org;).DANTE KOKOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Ip lze změnit nebo surfovat anonymně:D anonymouse.org;).DANTE KOKOT hmm... co ti proved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 xDante na posledy tu byl 6.5. coz neni zrovna moc aktivita ale máš v podstatě pravdu sir jarousek si to tu asi procet tak by se to asi melo promazat může sem chodit třeba pod jiným nickem ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo a treba je to nekdo z texch co sem pisou a vi vsechno ale casem na to zapomene co se tady pise a nebo dostane strach a ipod ti posle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 holywood mno je to možný ale ten chlapek nevypadal tak inteligentne aby ho tohle napadlo :lol: JAROUŠKU ja bych se byt tebou vydal na kladno a pral bych se nahodne lidi jestli ho podle jmena neznaj určo se nekdo chytne i kdyz...a nebo bych vzal napr nakej starej (fakt sunt)mobil podepsal bych ho pod jeho jmenem a sel bych ho nekde v kladne odevzdat na stratach a nalezech a von by se urco objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nebo zaject do kladna za mestskejma bengama , jestli ti nedaj adresu.. nebo je tam prstě poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 tak tomuhle se ani moc nedivím, původně jsem od něho ten ipod měl koupit já, ale osobka v Praze se neuskutečnila, protože prodejce se nedostavil...že by podvod...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Nebo v Kladně zajít a snad za 20 kč nakouknout do knihy obyvatel myslim a tam mas snad i adresu nebo se prostě ptát lidí, že jsi třeba jeho bejvalej spolužák . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jo vis jak to udelej ,uces se nafesakuj a vem si oblek esi mas a vydej se do kladna s eho jmenem a fotkou vytisklou nebo nekde a ptej se vsech ze ses z uradu nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Fakt dobrý nápady... Sorry, ale odpovídaj vašemu věku. @Jarousek: Nic ve zlým, ale seš hloupej, že sis ho před tím nijak neproklepnul. Teď už s tím nic nenaděláš. Můžeš to dát na policii, ale ničeho se nedočkáš. Dal bych mu banán, aby sem nelez a tohle se už neopakovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Cau, zkus neco pohledat podle jeho mailu :) honzatojsemja@post.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.