Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen).

Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující:

- jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit)

- zde je jeho fotka

Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii.

Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...).

Prosím, pomozte mi! Díky.

Odesláno
Od honzicka1982 jsem koupil iPod touch v tomhle topicu. Nakonce jsme se ještě přes PM domluvili na celkové ceně 2600 Kč (zde je screen). Peníze jsem následující den odeslal a přišli mu (zde je screen, kde to potvrzuje, jen ani neumí citovat, tak to vypadá jak to vypadá). O den později píše (30.4.), že iPod Touch v podstatě už odeslal (screen).

Dodnes mi iPod Touch nedošel a honzicek1982 vůbec nekomunikuje - posílal jsem mu více PM. Trochu jsem hledal a zjistil jsem o něm následující:

- jmenuje se Jan Hlínomaz, je z Kladna (tady si to můžete ověřit)

- zde je jeho fotka

Napadá mě napsat poskytovateli toho jeho připojení, jestli by mi nedal jeho adresu. Každopádně pokud se to příští týden nevyřeší, zajdu na policii.

Tak vás žádám o pomoc - neznáte ho někdo? Nepodaří se někomu z vás najít na něj ještě bližsí informace (adresa, číslo telefonu...). Nemůžou moderátoří prosím kouknout na IP? Číslo jeho účtu vám taky klidně poskytnu, zvládnete někdo s jeho pomocí zjistit něco bližšího? Nenapadá vás ještě něco, jak byste mi pomohli to vyřešit? Každou pomoc dle její velikosti samozřejmě ocením (nějakou PSP/DS hru, credits, GB na czshare či peníze...).

Prosím, pomozte mi! Díky.

cele sem to necet, ale doporucuji udat na policii mezi vami probehla normalni platna smlouva, a policie uz podle uctu zjisti kodo to je.. a hrozi mu vysokova pokuta

Odesláno

holywood mno je to možný ale ten chlapek nevypadal tak inteligentne aby ho tohle napadlo :lol:

JAROUŠKU ja bych se byt tebou vydal na kladno a pral bych se nahodne lidi jestli ho podle jmena neznaj určo se nekdo chytne i kdyz...a nebo bych vzal napr nakej starej (fakt sunt)mobil podepsal bych ho pod jeho jmenem a sel bych ho nekde v kladne odevzdat na stratach a nalezech a von by se urco objevil

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu