mekin Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 neni nějakej lepší videopřehrávač než ten integrovanej do psp?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filipsemo Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 tusim ze tady je nejakej co ti prehraje i AVI, ale neni tak kvalitni jako orig- ten je dost dobrej ne?- co potrebujes za format?- nebo se ti jen nelibi design? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marok Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 taky schanim neco co bere avi preci jen ten convert docela trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvojta Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Schánět nemusíš je jich docela dost ale já ho nepoužívám radši filmy konvertuju do mp4 protože i když to přehraje avi tak jenom do určitýho rozlišení takže to stejně budeš muset konvertovat :D nejznámější , teda podlě mě :D je media player http://console-forum.net/showthread.php?t=20958 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hutnajs Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 prosim vas,nevite nekdo co to znamena kdyz mi ten prehravac pise - This video cannot be played Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 toto video nemůže být přehráno-třeba moc velke rozliseni nebo kodek ktery psp nepodporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhythm Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 nelze prehrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 augenflip Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 jak stahnout přehravač do psp a do jake složky ukladat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 nechapu na co chcete AVI kdyz uz tak si stahnu film mp4 a ne abych to nemusel konvertovat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Mysterious Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Ale tak ne každej film v mp4 seženeš, že? A konvertování trvá celkem dlouho, takže se ani nedivím, že je po takovém přehrávači poptávka. Ale myslím, že pro přehrávání mp4ek by měl bohatě postačit ten zabudovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ladisak Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 mě teda stačí ten co tam je :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mekin
neni nějakej lepší videopřehrávač než ten integrovanej do psp??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts