kilco Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Neví někdo jestli se dá a jestli jo tak jak zjistit z čísla icq učtu zjistit z jaký ip adresy je používaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 myslim ze qip tohle umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 miranda to taky umí, ale ne u všech kontaktů, jinak ip adresa by se měla dát zjistit při posílání souborů přes icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jak přes posílání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Květen 16, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nejlepsi je mit web s jednoduchym scriptem na logovani IP adres a ten mu pak poslat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jak přes posílání ? no posílání přes icq je pomocí direct connect (přímý propojení), takže by se ip možná dalo zjistit třeba přes wireshark. Sám jsem to nikdy nezkoušel, ale taky by mě to zajímalo. Zkusim to nějak vykoumat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a jakej je ten script Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nejlepsi je mit web s jednoduchym scriptem na logovani IP adres a ten mu pak poslat :D jasný, ale proč jednodušše když to jde složitě :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a nejde to nějak přez příkazovej řádek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 a nejde to nějak přez příkazovej řádek ? http://forum.tufat.com/showthread.php?t=40446 tady je ten php skript na logování ip adres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ja to zkousel pres wireshark - asi sem s tim neumel ale mel sem akorat ip icq serveru a nebo co to bylo...pak jeste existuje pres prikazovou radku prikaz kterej ti ukaze kam se odesilaj pakety a taky spojeni...ale ani to mi neslo...sem zvedavej esli to teda nekdo umi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Jak rekl rix... Udelej si stranku a tam vloz script a danymu cloveku posli odkaz... Budes mit jeho ip bez toho aniz by ses s*al s cmd:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ja to zkousel pres wireshark - asi sem s tim neumel ale mel sem akorat ip icq serveru a nebo co to bylo...pak jeste existuje pres prikazovou radku prikaz kterej ti ukaze kam se odesilaj pakety a taky spojeni...ale ani to mi neslo...sem zvedavej esli to teda nekdo umi :D to by měl ukazovat i firewall, ale wireshark toho podle mně ukazuje dost, taky se s tim teprv učim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.