Mačo Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mam problem dal jsem si do sveho itouche app bosspref je tam funkce hide ikons tak sem to dal a hidnul jsem vsechny ikony vcetne te bosspref nevite nekdo jak na to ?? jedinou ikonku ktera mi na sb zustala je notes.. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 wouw tak to je zajímavej problém - jak tě to vůbec napadlo?? :D mno restore by ti měl pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 wouw tak to je zajímavej problém - jak tě to vůbec napadlo?? :Dmno restore by ti měl pomoct... no chtel jsem skryt nejake ikonky ale udelal jsem to naopak ty co jsem chtel pryc tam zustaly a ty co ne tam zustaly do restore se mi moc nechce :) neexistuje jeste nejake reseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nainstaluj SBSettings a ten ma funkciu skrytia ikoniek navod ako pouzivat SBSettings najdes na googli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nainstaluj SBSettings a ten ma funkciu skrytia ikonieknavod ako pouzivat SBSettings najdes na googli no jasne :) takze restore ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tempetati0n Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Sry za OT : Chudáku, upřímě tě lituju :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No ono způsobů jak to opravit je víc, ale pokud jsi si skryl všechny ikonky tak ani jeden nepřipadá v úvahu. Takže jedinej možnej způsob je restore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ok vyreseno restorem diky prosim o lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.