emosss Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 ahoj mnou uploanute soubory na czshare nejdou mne samotnymu stahnout, nwm jak ostatnim, ale me to vzdy napise soubor neni dostupny ale ostatni soubory jedou ok:( cim to muze byt? neminim 20 her upnout znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jestli ti je třeba někdo nenahlásil ty soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jestli ti je třeba někdo nenahlásil ty soubory hm:( asi mas pravdu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Zkus sem dát link na nějakej ten soubor a když to nepude ani nám tak to asi někdo nahlásil a oni to smázli. Když nám to pude tak nevim čim by to teda jinak mohlo bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Czshare jsou pěkné svině:D. Mně samotnému buď oni nějak smazali kredit, který jsem tam měl a nebo jsem ještě přemýšlel nad tím, že se mi někdo dostal na účet, ale to by bylo celkem nepravděpodobné. Napsal jsem jim slušný email, jak se to mohlo stát. A ani mi, jak jinak neodepsali. Kontroloval jsem to a právěže ta platnost byla ještě dlouhá;). Navíc tam je myslím i sekce, kde se dá uvidět propadnutý kredit, ale nic tam nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Czshare jsou pěkné svině:D. Mně samotnému buď oni nějak smazali kredit, který jsem tam měl a nebo jsem ještě přemýšlel nad tím, že se mi někdo dostal na účet, ale to by bylo celkem nepravděpodobné. Napsal jsem jim slušný email, jak se to mohlo stát. A ani mi, jak jinak neodepsali. sorry za OT ale kredit na czshare je casove omezenej - tusim ze po 90ti dnech vyprsi .... k tematu: soubor nedostupny ? to sem teda takovou hlasku jeste nevidel...ale tak asi to je treba jen vypadek...pac pokud to je nahlaseny tak to rovnou napise ze "soubor byl ohlasen jako warez a smazan" nak tak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=55483 a pise to presne toto soubor j e doscasne nedostupny, a tohle se ukaze u free i u premium... a ostatni linky jedouv poho proste jem moje uploady ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no tak jim spadnul server, pockej tak do zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no tak jim spadnul server, pockej tak do zitra ok diky ale uz to sou 3 dny...thx te nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak to je mozny ze to smazali, nebo se jim ten server(jeden hdd, ne celej) podelal...potom by ale nekde mela bejt v novinkach zprava/omluva uploaderum za ztratu dat nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 esli to mazly tak jim napisu a cely czshare zaspamuju:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.