Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

czshare muj eror!

emosss

Recommended Posts

Czshare jsou pěkné svině:D. Mně samotnému buď oni nějak smazali kredit, který jsem tam měl a nebo jsem ještě přemýšlel nad tím, že se mi někdo dostal na účet, ale to by bylo celkem nepravděpodobné. Napsal jsem jim slušný email, jak se to mohlo stát. A ani mi, jak jinak neodepsali.

Kontroloval jsem to a právěže ta platnost byla ještě dlouhá;). Navíc tam je myslím i sekce, kde se dá uvidět propadnutý kredit, ale nic tam nebylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Czshare jsou pěkné svině:D. Mně samotnému buď oni nějak smazali kredit, který jsem tam měl a nebo jsem ještě přemýšlel nad tím, že se mi někdo dostal na účet, ale to by bylo celkem nepravděpodobné. Napsal jsem jim slušný email, jak se to mohlo stát. A ani mi, jak jinak neodepsali.

sorry za OT ale kredit na czshare je casove omezenej - tusim ze po 90ti dnech vyprsi ....

k tematu: soubor nedostupny ? to sem teda takovou hlasku jeste nevidel...ale tak asi to je treba jen vypadek...pac pokud to je nahlaseny tak to rovnou napise ze "soubor byl ohlasen jako warez a smazan" nak tak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu