Sanchez Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Mám problém, koupil jsem iphone 3g u vodafone a snažil jsem se ho jailbreaknout. Použil jsem tento návod http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1842 ale v polovině restore mi to hodilo chybu. Když dám restore znovu už se to ani nezačne načítat. Iphone je n/a. Problém bude asi v tom restore souboru. Možná jsem stáhnul špatný, může mi někdo poradit jaký stáhnout a nahrát ho tam? díky jo a nestačil jsemzjistit co mám za fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 jo a nestačil jsemzjistit co mám za fw Co ze ? Tak jak si mohl pouzit navod na JB 2.2.1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No jsem blbec no, myslel jsem že na tom nezáleží. Jde s tím ještě něco dělat? a přečetl jsem tohle "Jak jailbreakovat Váš 2.x.x 3G iPhone pomocí QuickPwn (Windows)" tak jsem myslel že to je můj případ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.