poon Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Hoj lidi Mam narok od vodafone na levnejsi telefon jelikoz sem tam uz dva roky! A líbí se mi tam tenhle co si o nem myslite http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail=74&nso=〈=cs Zvlast o tom ze tam jsou hry s ovladanim tresem napr hozeni kostek se dela ze cuknete telefonem ale jine krome tech co tam jsou neexistuji ! A nema to ani Symbian kterej mam na N70 a ani Widle !!!! Ma to nejaky OS od LG:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Jo, vypadá pěkně. Pokud ho máš levnější, nebo zdarma, tak bych ho určitě na tvém místě vyzkoušel..Myslím, že to Bude něco jako lg K990 wiewty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no mam ho presneji za 2500 neboli mam tarif nabito 350 ja bych ho vyzkousel ale aby to nebylo jenom plany reci o tech hrach kouknete na video http://www.youtube.com/watch?v=Gj8khAlg7Iw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Kámoš si nedávno bral LG KM900 Arena a ty kostky tam má taky. Je to bomba, prostě jako hry na iPhonu. Pokud tenhle můžeš mít za 2500 tak ti radím aby jsi ho bral. Vypadá pěkně, foťák taky dobrej a to ovládání co jsem tak zkoušel tu Arenu tak je taky skvělý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 no presne neco takoveho sem chtel slyset skusenost ok hele on tam take nema pokud vim winy ci symbian ze ne zeptej se ho kde na to bere hry diky jo a co bylo v baleni potrebuju take vedet (sluchatka a usb ) diky PS:Mam n70 a jestli chci mit tenhle tak ji budu muset prodat a zbytek mi daji rodice proto se ptam abych nelitoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Nemá to ani winy ani symbian. Ta Arena má systém M-Toy a podporuje java hry. On se v tom moc nevyzná, takže hry chtěl po mě. Zatím jsem je nějak podrobněji nehledal ale najít je asi nebude nejlehčí. Ale pořád tu jsou java hry. Teď k tomu tvýmu telefonu. Taky podporuje javu, ale nemá tam napsaný žádný další operační systém. Takže nevím, zkus pohledat ty. V balení by mělo být: USB kabel CD Osobní handsfree Sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 diky to byla rychlost tak je asi rozhodnuto ze si ho poridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ještě bych ti doporučoval na youtube zkouknout nějaký videa kde s ním ty lidi pracujou atd. Taky to tak dělám než si pořizuju nějakej telefon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 j ja uz koukal tam je velmi malo videii kde je presne kp501 cookie vetsina je kp500 ale je to to same co sem videl na netu ale tenhle je hezci bilej ;) ted sem tam jeste volal a opravdu to je on ne kp500 a navic jinde ho nesezenes JEN AUKRO a ty aukraci to maj z vodafonu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tenhle telefon se mi libi ale rozhoduji se mezi nim a palm treo 500 (http://www.mobilmania.cz/Testy/Palm-Treo-500-bez-rukopisu-znacky-test/sc-20-sr-1-a-1118418/default.aspx)... jinak Lg je pry pomalejsi (jde to videt i na tech videich) a pri vice spustenych aplikacich uz nezvlada taky moc... Tak sem trochu pokoumal a treba ti to trochu pomuze: momentalne se divam po telefonech z qwerty klavesnici nebo dotykacem... nejvic se mi libi tyto 4 (http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catalog=1&catcomp=1§ion=63&itemlist=8391%2c10586%2c10585%2c10628) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 pomohl si mi ale stejne furt sem presvedceny o tomto telefonu ;) no spis bych chtel vedet jestli nebudu litovat simbyan her z n70 na java hry na lg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Myslím si, že když tam jsou ty kostky tak že i ten telefon co chceš má M-Toy. Ta hra totiž běží na tý platformě, takže pokud by si pak sehnal hry i na M-Toy, tak nebudeš odkázanej jenom na javu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail=18&nso=〈=cs 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Tak už ho mám i obědnaný za plnou cenu (Jsem u vodafonu 5 let a na vod. lince mi rekli kdybych si zmenil tarif na nejaky pordporovany mel bych slevu hned ale to ja nechci) Takže až dorazí můžu ti k němu napsat nake +- ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 jo to by bylo fajn dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 jestli si to Kpecko trochu googlil tak si na to urcite narazil ale stejne to sem dam: http://www.mobilmania.cz/clanky/lg-kp500-cookie-korejska-susenka-test/sc-3-a-1121154/default.aspx EDIT: 20.5.2009: Tak telefon dneska prisel (objednaval sem ho v pondeli vecer a a dnes (ve stredu) prisel) zatim vsecko ok, bal sem se ze bude pomalej ale reakce je rychla reaguje temer ihned po kliknuti na displey, ovladat se da i prstama, stylus pouzivat nemusis. akorat pri psani na qwerty klavesnici to moc nejde spis nehtem... a to psani textu rucne moc nefunguje ale to sem ani moc necekal ze bude fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 obsah baleni? je to ten bilej tzv kp501 cookie nebo ten cernej kp500 cookie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 obsah baleni?je to ten bilej tzv kp501 cookie nebo ten cernej kp500 cookie je to bilej kp500 cookie, v baleni sluchatka, nabijecka, CDcko, a nakej displey protect samozrejme mobil a navod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail=18&nso=〈=cs 8) Ten má kamoš a je uplně na hovno krom foťáku, skoro nic to neumí, nemá WIFI ani nezvládá víc puštěných aplikací najednou (teď si nemůžu vzpomenout jak se tomu říká)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Ten má kamoš a je uplně na hovno krom foťáku, skoro nic to neumí, nemá WIFI ani nezvládá víc puštěných aplikací najednou (teď si nemůžu vzpomenout jak se tomu říká)... fotak mi je fuk, wifi nema to je pravda. a vic jak 2 aplikace sem zatim nemel zapnute a jelo t v klidu, myslim ze za ty prachy je to odpovidajici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Já bych do LG nešel, 2 kámoši mají LG Viewty KU990 a dotyková obrazovka je taková málo citlivá.Já mam Nokia 5800XM a to je úplně něco jiného.Za nic bych ho nevyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Já bych do LG nešel, 2 kámoši mají LG Viewty KU990 a dotyková obrazovka je taková málo citlivá.Já mam Nokia 5800XM a to je úplně něco jiného.Za nic bych ho nevyměnil. ciltivost sem si nastavil na nejvetsi a da se v klidu ovladat.... i prstama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No, dle mého názoru je naprosto k ho*nu. Dotykáč má delay, stačí jít na 5 vteřin do "Galerie" a do běžících aplikací se vám přidá lagující Galerie, která blokuje spouštění Javy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.