One-Real Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Takže s kámošem chceme hrát Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2, jenže když on založí hru a já se k ní chci připojit, tak nám to napíše: Připojení selhalo! Čas ke spojení vypršel. Čím to může být? Máme oba originálku, ale mám ho oba cracklý, jsme na hamachi na stejný sití,...co je tedy za problém? může to být jiná verze cracku? S jinými hráči mě hraní normálně funguje... Za vyřešení pošlu 250 crdts.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 refresh topicu..opravdu nikdo neví? ..už jsme vyzkoušeli i stejnou verzi cracku a když založim hru já ..tak on jí nevidí..a když založí on a já se chci připojit, tak to stejně nejde... ..BTW odměna zvýšena na 400 crdts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 mě to taky nejde s kámošem, a to máme jak originálky, tak cd-klíče... všechno, a stejně to nejde :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 mate oba stejnou verzi hry? zkouselite to s tim zakladanim obracene? stejna verze hamachi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 máme stejnou verzi (1.00) to s obrácením zakládáním viz 2. post..a jestli hamachi bysme měli mít stejnou verzi..pro jistotu to ještě ověřím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 nwm jestli to jde u hamachi ale zkuste se navzajem pingnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 no taky to muze bejt tim ze ta hra pres hamachi jit nemusi(jako treba gears of war kdyz nemate hamachi fix)zkusili jste to bez hamachi?a nebo treba jenom pres net jestli jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 přes Hamachi hra jde...normálně s jinými lidmi mi ta hra jde..ale u něj vždy napíše: Připojení selhalo: čas na spojení vypršel..napadlo mě jestli nemůže to mít nějakou spojitost i netem (rychlostí a tak)..ale to je asi blbost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 a proč to nezkusíte bez cracku? ale to asi stejně nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Streat Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Protože nemáte oba nastavený stejný kanál.. musíte si nastavit Automatické kanály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
One-Real
Takže s kámošem chceme hrát Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2, jenže když on založí hru a já se k ní chci připojit, tak nám to napíše:
Připojení selhalo! Čas ke spojení vypršel.
Čím to může být?
Máme oba originálku, ale mám ho oba cracklý, jsme na hamachi na stejný sití,...co je tedy za problém? může to být jiná verze cracku?
S jinými hráči mě hraní normálně funguje...
Za vyřešení pošlu 250 crdts..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts