Kapr Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 cau chci zeptat jak(nebo jestli vubec)de udelat aby mi v gta sa hrali moje mp3 ALE abych je nemusel kopirovat do ty slozky a mel je jenom 1x v PC dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 to myslim nejde musis je dat do ty slozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 pokud se nepletu stačí si jen vytvořit zástupce ty prsknout do tý složky.....a ono ti to už přehraje.....zástupci mají pár kb takže ti to vadit nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 pokud se nepletu stačí si jen vytvořit zástupce ty prsknout do tý složky.....a ono ti to už přehraje.....zástupci mají pár kb takže ti to vadit nebude a nebo to pro jistotu udělat přesně naopak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 To s těmi zástupci funguje viz. Dante. Sám jsem to takto prováděl v době kdy pro mne byl každý MB důležitý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Mně to prehrávalo jedině zástupce, když sem tam dal celou mp3 tak to nejelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Mně to prehrávalo jedině zástupce, když sem tam dal celou mp3 tak to nejelo. jo dik za rady vsem..no me to prave taky obcas nejede musim davat porad scan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts