Logistickman Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli není nějaká možnost spustit na xboxech internetové rádio. Třeba jako soubor se speciální koncovkou, nebo pomocí nějakého softwaru. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 nevim jestli to existuje ale ja osobne jsem o nicem takovem neslysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 jde to pomoci windows media center... nic jinyho neni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 A ten prosímtě aktivuju jak? Popřípadě mě odkaž na nějaké téma jak ho zprovoznit ať tu neotravuju, dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 nic takoveho neni,ale byla by to velka parada,ale kdyz se da na x360 rozjet linux,tak proc by to nejakej sikula nemohl vykoumat :) a nebo na to prijde samotny mrkosoft :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 kapi jak neni ?? kdyz sem poslouchal pres xbox radio... ale musi ti bezet pc... logistik man > zprovozni WMC (windows media center) mezi pc a xboxem.... pak si dej online media > play.cz a tam mas vetsinu radii... ;) v podstate jde takle na xboxu i takovej zakladni web... (idnes. apod.) jedina podminka pro WMC je ze musis mit visty home premium nebo vyssi nebo windows XP media center ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 a na to je potřeba nějakej kabel, nebo čím ten WMC spojim s pc? moc prosím o nějakej odkaz jak na to, nebo nějakou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 kabel ?? no bud krizenej LAN kabel (normal rj 45tka...) z Xboxu do pc.... nebo pres router... normalnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Mám klasicky xbox ->modem a modem->PC stačí to? Nebo je potřeba něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 rekl bych ze mas asi modem a zaroven router, takze by to melo stact... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Ok vše funguje akorát mám ještě malý problém... Mám pouze WinXP home a tudíž bez Media Center. Je nějaká možnost získat ten media center do pc dodatečně? Nemusí to být legální, hlavně ať je to zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 bohuzel... musis jedine hodit jinej OS ... ;) --- sorry ze odpovidam tak pozde pokazdy se mi to tema vytrati a vzpomenu si na nej nahodou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Škoda no... Do jinýho OS nejdu... mám originál a nechce se mi přecházet na pirátskou linku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 pokud nechces prechazet na piratskou verzi WIN .. vyzkousej WIN 7 RC... stahni si je z MS ;) ... je to testovaci verze regnes se a klic muzes pouzivat snad do ledna 2010 (nebo tak nejak) myslim ze to je docela dobrej kompromis... (na disku si vytvor druhou partition na disku a nahod to tam ;) ) a muzes si to vyzkouset :) osobne doporucuju protoze je to docela dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Logistickman
Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli není nějaká možnost spustit na xboxech internetové rádio. Třeba jako soubor se speciální koncovkou, nebo pomocí nějakého softwaru. Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.