pHnix Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Čau doufám že už se to zde neřešilo ale ještě nikde sem nenašel návod jak rozběhat Dynasty Warriors Strikeforce když hodí černou obrazovku. Zkusil sem : přehodit UMD ISO na : M33 ( no - umd ) Mám FW verzi : 5.00 m33-6 Když to zapnu, černá obrazovka a asi po 20 sekundách se vypne psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codman Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 hele skus si stahnou jinou verzi.jinak fakt nwm.mozna si nastav rychlost cteni z karty na vyssi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHnix Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Jak de nastavit rychlost čtení karty na víc? Jako přetaktovat procesor PSP ? To už sem zkoušel i na 333MHz :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 s tim vypnuti PSP se mi to nelibi jina ISO hry jdou? souhlas s predchozim s jinou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 je to urcite ripla verze... me osobne tohle delalo kdyz sem si sam ripnul ff:D stahni jinou verzi:) jinak v mim topicu mam strike force rip( funkcni) 200mb:) tak si ho stahni.-.. je to psp> hry downloads> psp games rip by emosss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHnix Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 CZshare mi pise u toho dynasty warriors ze soubor neni dostupny :(. Tak ja zkusim pockat az to pude sosat jestli je problem na jejich serveru a pak vam reknu jak sem dopad. Jo ostatni ISO/CSO mi jdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 CZshare mi pise u toho dynasty warriors ze soubor neni dostupny :(. Tak ja zkusim pockat az to pude sosat jestli je problem na jejich serveru a pak vam reknu jak sem dopad. Jo ostatni ISO/CSO mi jdou... ok... momentalne mi to taky nejde je to ale docasny:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pHnix Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Problém vyřešen, provedl jsem DG na 4.01 M33-2 a spustil hru, stačilo nastavit UMD ISO na M33 a hra se v pořádku spustila. Závěrem bych chtěl poradit ostatním co hra nefungovala aby zkusili čersvě změnit FW a zkusit spustit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 chtel bych doplnit ze neni potreba menit CFW staci jenom ten driver hodit na M33 a slape to 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Streat Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hele nejsem si jistej ale může to bejt tim že máš velkou pamětovku a takže se to načítá pomalu to se stává kámošovi ale jemu se to nevypne tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pHnix
Čau doufám že už se to zde neřešilo ale ještě nikde sem nenašel návod jak rozběhat Dynasty Warriors Strikeforce když hodí černou obrazovku.
Zkusil sem : přehodit UMD ISO na : M33 ( no - umd )
Mám FW verzi : 5.00 m33-6
Když to zapnu, černá obrazovka a asi po 20 sekundách se vypne psp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts