jakub129 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 poradte pls nejakej dobrej a dobre ovladatelnej program na mixování písniček. dík. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 fruity loops nebo nak tak za naky credits se zlobit nebudu (pls prispej sem v - ) diky;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 TraktorDJ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 MAGIX Music Maker Virtual DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 MAGIX Music Maker Virtual DJ tisíceré díky za ten program virtual dj :D jeste mam ale dotaz jestli se do toho daj stáhnout ňáký mini songy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tisíceré díky za ten program virtual dj :D jeste mam ale dotaz jestli se do toho daj stáhnout ňáký mini songy :D muzes si dat do toho jaky chces songy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tisíceré díky za ten program virtual dj :D jeste mam ale dotaz jestli se do toho daj stáhnout ňáký mini songy :D mini songy .... ehm : jde ti o beaty ? (např při rapu ta hudba na pozadí se furt opakuje , vyjma věcí od dr.dre) natahni si tam song , vyber si po kolika taktech(neb c to je) se to má opakovat a jen najdi ten spravny usek ... pak to dáš do smyčky a jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 killer15688 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 kdyztak instrumental si muzes udelat v tom programu co sem psal vyse;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 a pokud bys chtěl dělat beaty tak skus soft Hip Hop Ejay 6, je i Techno Ejay a další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Litny Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tak to všem thx tolik rad jsem nečekal :D edit: tak jsem něco zkusil :D takové kraviny sem tam se to po***** tak se mi nesmějte http://czshare.com/735406/qo_y/muj_prvni_song.mp3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Sorry za OT, ale připadá mi, že takovýchto témat je tu poslední dobou spousta, tak ses mohl trochu mrknout. Thready s odkazy na Reason, Fruity Loops atd. je tu celkem dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakub129
poradte pls nejakej dobrej a dobre ovladatelnej program na mixování písniček. dík. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts