Molda22 Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Zdravím,mám takový dotaz: Ničí se PSP konkrétně třeba baterie moc,když psp nikdy nevypínám,ale používám jen přepnutí do spánku? i když se mi PSP vybije,tak se nevypne,ale jen uspí.Co myslíte vy?Dělám blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Kdyby se to tak vehementne nicilo tak to nebudou delat :) a takle to delaj skoro vsici .. ja psp vypinam "na tvrdo" jen kdyz potrebuju neco v recovery menu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 A dá se nějak jinak natvrdo vypnout PSP než, že vytáhnu baterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 no já jsem si to taky myslel,ale chtěl jsem se ujistit,a chtěl jsem slyšet názory ostatních :D takže díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 jiste ze .. ten vypinac na boku podrzis cca 10 sec .. proste ho drz nahore tak dlouho dokud se psp nevypne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ...ja si taky myslim ze to nicemu nevadi....ja to s psp takhle delam bezne.......uplne vypoinam jen kdyz d do recovery....takze klidne jen tak dal...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gemi Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 jiste ze .. ten vypinac na boku podrzis cca 10 sec .. proste ho drz nahore tak dlouho dokud se psp nevypne :) To není vypnutí, ale reset. Pro vypnutí stačí podržet 3 s. osobně uspávám PSP od začátku, už rok a půl v podstatě jenom spí a vůbec ničemu to nevadí (jen je potřeba trošku častěji nabíjet, ale to akumulátoru spíš prospěje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 mam PSP od release a vzdy som pouzival sleep a vpoho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Molda22
Zdravím,mám takový dotaz: Ničí se PSP konkrétně třeba baterie moc,když psp nikdy nevypínám,ale používám jen přepnutí do spánku? i když se mi PSP vybije,tak se nevypne,ale jen uspí.Co myslíte vy?Dělám blbost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts