Perconti Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Stáhnul jsem si pár her a pár jich je ve formátu EBOOT.PBP, co stim?? Díkes za odpovědi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No bud to jsou dema...nebo PSX hry... Spis mas PSX... Tak ten EBOOT a KEY...dej do x:/PSP/GAME/"Nejaka slozka"/EBOOT.PBP a KEY.BIN...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Perconti Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 já tam mam ale jen EBOOT a KEY tam není. a když tam dám samotnej EBOOT tak se mi oběví "Do not ........ CA00005" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 kde jsi ty hry stahl a co je to za hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 já tam mam ale jen EBOOT a KEY tam není. a když tam dám samotnej EBOOT tak se mi oběví "Do not ........ CA00005"pokud to je psx hra a neni tam keys tak to může bejt konvertovaný na verzi 3.10 oe-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 cafte aj ja mam podobny problem stiahol som GTA 2 PSX a mam tam zlozku Grand Theft Auto 2 otvorim a mam tam tieto subory: EBOOT.PBP keys.bin .DS_Dtore Co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 cafte aj ja mam podobny problem stiahol som GTA 2 PSX a mam tam zlozkuGrand Theft Auto 2 otvorim a mam tam tieto subory: EBOOT.PBP keys.bin .DS_Dtore Co s tym? Psal sem to nahore...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 cafte aj ja mam podobny problem stiahol som GTA 2 PSX a mam tam zlozkuGrand Theft Auto 2 otvorim a mam tam tieto subory: EBOOT.PBP keys.bin .DS_Dtore Co s tym? Psal sem to nahore...:wink: sorry to bolo o daco nizsie som si to nevsimol fakt sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No hej lenze spravil som to a ked to na PSP idem spustit napise ze chce password ten zadam a potom iba obrazovka naskoci jako obrazok a nic sa neda robit. Takze co sa deje? to neva ze mam 3.03 O-C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No hej lenze spravil som to a ked to na PSP idem spustit napise ze chce password ten zadam a potom iba obrazovka naskoci jako obrazok a nic sa neda robit. Takze co sa deje? to neva ze mam 3.03 O-C?když seš u toho 3.03,nemáš náhodou změněný coldboot? at už zvuk či jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No hej lenze spravil som to a ked to na PSP idem spustit napise ze chce password ten zadam a potom iba obrazovka naskoci jako obrazok a nic sa neda robit. Takze co sa deje? to neva ze mam 3.03 O-C?když seš u toho 3.03,nemáš náhodou změněný coldboot? at už zvuk či jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No hej lenze spravil som to a ked to na PSP idem spustit napise ze chce password ten zadam a potom iba obrazovka naskoci jako obrazok a nic sa neda robit. Takze co sa deje? to neva ze mam 3.03 O-C?když seš u toho 3.03,nemáš náhodou změněný coldboot? at už zvuk či jinak ? no když máš změněnej coldboot-úvodní video při zapnutí psp(ale ne jen na 3.03) tak se nespustí psx hry,pokud si s psp trochu nepohraješ,teda pokud sem tu tvoji chybu dobře pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No hej lenze spravil som to a ked to na PSP idem spustit napise ze chce password ten zadam a potom iba obrazovka naskoci jako obrazok a nic sa neda robit. Takze co sa deje? to neva ze mam 3.03 O-C?když seš u toho 3.03,nemáš náhodou změněný coldboot? at už zvuk či jinak ? no když máš změněnej coldboot-úvodní video při zapnutí psp(ale ne jen na 3.03) tak se nespustí psx hry,pokud si s psp trochu nepohraješ,teda pokud sem tu tvoji chybu dobře pochopil no jo mam sakra takze teraz mi to nepojde? :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Perconti Odesláno Březen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 ty hry to sou simpsons a monopoly. mam frimwar 3.10 OE A´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Perconti
Stáhnul jsem si pár her a pár jich je ve formátu EBOOT.PBP, co stim?? Díkes za odpovědi ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts