the-lyman Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... Čau, podle toho co popisujes sem si vzpomněl na něco co se dělá u nás na VŠB: (bohužel lepší obrázek nemám - minulej rok meli větší dráhu:D) funguje to na tom principu, že je na zemi nalepená páska a snímací ,,bazmek", který má ten robotek na podvozku funguje jako ,,udržovač kurzu" - prostě jede to jenom tam kde je ta černá páska. -> Sorráč za vidlácký vysvětlení, ale jináč to neumím - páč sem silnoproud a tomudle si moc nehovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici hledal sem to na googlu ale nic nenašel tak kde to mám koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hledal sem to na googlu ale nic nenašel tak kde to mám koupit ? treba tady http://www.modeltrain.cz/products.php?kind=46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirosd Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Hezky - tak to ta moje odpoveď nahoře je asi tak trochu mimo mísu, že:roll:? Omlouvám se:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.