the-lyman Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... Citovat
mirosd Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... Čau, podle toho co popisujes sem si vzpomněl na něco co se dělá u nás na VŠB: (bohužel lepší obrázek nemám - minulej rok meli větší dráhu:D) funguje to na tom principu, že je na zemi nalepená páska a snímací ,,bazmek", který má ten robotek na podvozku funguje jako ,,udržovač kurzu" - prostě jede to jenom tam kde je ta černá páska. -> Sorráč za vidlácký vysvětlení, ale jináč to neumím - páč sem silnoproud a tomudle si moc nehovím. Citovat
Kapr Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2009 Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou... no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici Citovat
the-lyman Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 22, 2009 no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici hledal sem to na googlu ale nic nenašel tak kde to mám koupit ? Citovat
Kapr Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2009 hledal sem to na googlu ale nic nenašel tak kde to mám koupit ? treba tady http://www.modeltrain.cz/products.php?kind=46 Citovat
mirosd Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2009 Hezky - tak to ta moje odpoveď nahoře je asi tak trochu mimo mísu, že:roll:? Omlouvám se:ziped: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.