Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Autíčka jezdící po magnetu xD

the-lyman

Recommended Posts

Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viděl jsem ve víkendu na nově (už asi před 3 měsícama) že si ňákej týpek postavil halu plnou vláčků a měl tam i auta , který jezdili po asi železné čáře , nebo magnetu nebo já nevím čeho. mělo to v sobě akumulátor a jezdilo tu furt dokola a já se ptám zda o tom něco nevíte nebo kde se to dá koupit . xD , THX neminou...

Čau, podle toho co popisujes sem si vzpomněl na něco co se dělá u nás na VŠB: dod-03-24-2009-03.JPG

(bohužel lepší obrázek nemám - minulej rok meli větší dráhu:D) funguje to na tom principu, že je na zemi nalepená páska a snímací ,,bazmek", který má ten robotek na podvozku funguje jako ,,udržovač kurzu" - prostě jede to jenom tam kde je ta černá páska. -> Sorráč za vidlácký vysvětlení, ale jináč to neumím - páč sem silnoproud a tomudle si moc nehovím.

Odkaz ke komentáři

no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici

Odkaz ke komentáři

no nic slozityho v tom nehledej...bez do nejakyho kramu s modelovou zeleznici...a tam takovyhle auta prodavaj(je to to ze se ti zda ze to auticko jede ale jede na magnetu)a prodavaj k tomu i cesty a tak...proste je to vsechno doplnek k modelovy zeleznici

hledal sem to na googlu ale nic nenašel tak kde to mám koupit ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu