jakubgaluszka Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 čau chci se zeptat má mi zítra vypršet gold tak vyprší v 00:00 nebo už odpoledne? a ještě kupuju tu od jednoho uživatele NHL a chci si pak aktualizovat soupisky tak se chci zeptat musím na to mít gold?nabídne mi to aktualizaci i se silver uctem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 aktualizace ti to nabidne i kdyz gold nemas :)....ten gold ti vyprsi presnou hodinu a minutu kdy jsi ho aktivoval :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 hele a to my nabidne kdyz tu hru zapnu?nebo kdyz dam hru online(protoze to nejde kdyz nemam gold) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 connectnes Xko s netem a zapnes hru, pokud je potreba update tak ti to vyhodi tu hlasku a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 podle mě tady pišete blbosti mě to nabidlo aktualizaci soupisek az kdyz sem sel hrat on-line zapas tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čau chci se zeptat má mi zítra vypršet gold tak vyprší v 00:00 nebo už odpoledne?
a ještě kupuju tu od jednoho uživatele NHL a chci si pak aktualizovat soupisky tak se chci zeptat musím na to mít gold?nabídne mi to aktualizaci i se silver uctem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.