ToMa1468623198 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 mam dotaz jdou spouštět na wii dvd a nebo mp4 stažený z netu za odpověď ďekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ToMa1468623198 Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tak co víte někdo nebo co to vlastně umí přehrávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ententyky Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 takze mimo original DVD to cte i DIVx z DVD na disku, Mplayer umi i titulky, zatim teda zapasim s ceskymi fonty (kodovani 1250), nektere znaky neodpovidaji, mam tam dvdx z banner bomberu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devaa Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Zdar, nainstaloval jsem si z homebrew browser mplayer christmas edici a při přehrávání avi filmu z usb disku s titulkama, se nezobrazjou zprávně. Nejdou háčky a čárky. Jde to nějak nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honza73 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Stačí hledat ... tady jsem postnul vše co potřebuješ k přehrávání !! včetně návodu jak na cz titule atd. :psp: http://console-forum.net/showthread.php?t=78691 přečíst si vše co je tam nasáno hlavně Lamky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 devaa Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Cetl jsem, ale zastak se vtom hrabat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ToMa1468623198
mam dotaz jdou spouštět na wii dvd a nebo mp4 stažený z netu
za odpověď ďekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.