karamba15 Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 když to spustim tak se objevý jen černá obrazovka jen trošku svítí nevíte čím to může být ? mám fw 3.03 OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 třeba máš špatný iso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Nebo máš zaplý no-umd mod.. to ti pak nějaký hry nejdou např. GTA-VCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Nebo máš zaplý no-umd mod.. to ti pak nějaký hry nejdou např. GTA-VCS tak jsem to vypnul a píše to že hra nelze spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Jo to se mi stalo taky proste jsem si stahnoul jiny iso a uz to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 Nebo máš zaplý no-umd mod.. to ti pak nějaký hry nejdou např. GTA-VCS tak jsem to vypnul a píše to že hra nelze spustit No to je asi tim že tam nemáš v mechanice UMD... :lol: Máš ho tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ne nemám to musim mít ? vždyt hry jdou i bez umd ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 No BINGO na nějaký hry ne,ale na nějaký jo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ne nemám to musim mít ?vždyt hry jdou i bez umd ne ? to UMD tam musíš mít a nebo si to jedině můžeš v recovery vypnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ne nemám to musim mít ?vždyt hry jdou i bez umd ne ? to UMD tam musíš mít a nebo si to jedině můžeš v recovery vypnout... No,ale pak mu nějaký hry nepudou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ne nemám to musim mít ?vždyt hry jdou i bez umd ne ? to UMD tam musíš mít a nebo si to jedině můžeš v recovery vypnout... když tam dám disabled tak mi to dodí chybu a když enabled tak když to spustim tak mám černou obrazovku tak mám tam dát nějaký umd a pojede to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ANO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Březen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 ANO! a stačí umd demo disc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 JO! Výš od čeho je tu to tlačítko HLEDEJ? To neni na parádu.. nebo Topic PRo začátečníky?... Hm... Stačí demo Disc a vypnutej no-umd mod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 balda88 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 taky se mi to dělo tak jsem zvýšil v recovery menu CPU Speed na 333mhz a už to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karamba15
když to spustim tak se objevý jen černá obrazovka jen trošku svítí nevíte čím to může být ?
mám fw 3.03 OE-C
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts