Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Oficiální upgrade 1G iPod Touch na FW 2.2.1

poutniksantiago

Recommended Posts

Ahoj,

jak asi dlouho má správně trvat upgrade v iTunes iPodu Touch 1G z FW1.1něco na 2.2.1? Mně už to jede 3 hodiny v kuse a stále jen "Testoring iPod software a ukazatel progresu furt jezdí dokola. Dělám už to podruhé. Poprvé jsem to vzdal po hodině a vytáhl iPod z USB. Teď to asi nechám běžet přes noc, ale zdá se mi to divný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Restore jsem udělal, zkoušel jsem znovu ten samý firmware (2.2.1) ale bez úspěchu. Tak jsem zkusil verzi 2.2 a mám hotovo. Možná jsem měl staženou nesprávnou verzi firmwaru. Díky za pomoc. Jen na tom ještě neumím rozběhat wifinu. V compu wifi nemám, ale když mi iPod doma sám najde síť PRAHA17něco (je free), tak by to šlapat mělo, ne (ze Cydie)? Ale když dám "připojit k této síti" tak se to nepodaří. Nevíte někdo o návodu jak nastavit iPod na chytání wifi? Co konkrétně ručně zadat do nastavení free sítě.

Odkaz ke komentáři

Stále se mi ale nepovedlo pro mne funkční firmware 2.2.1 pro můj iPod Touch 1. generace. Ty co jsem zkoušel, tak mi zamrzl Restore (klidně na celou noc) a nedokončil se. Jedinej firmware který mi šel je 2.2, ale u něj už nějaké hry remcají, že chtějí vyšší verzy OS a nenainstalují se mi do iPodu.

Měl jste někdo podobný problém a našli jste vhodný firmware?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu