Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vlnění obrazu-notebook

soldacz

Otázka

Zdravím nedávno se na mojem notebooku oběvila jedna nepříjemná chybička. Skoro při každém zapnutí se obraz rozloží na rozmazané pruhy, které jezdí vertikálně po obrazovce a notebook musím jedině restartovat. Pak je obraz zase OK. Nemá s tímhle někdo zkušenosti popř. nějaké řešení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To mám normálně u obrazovky u počítače... Většinou několikrát zmáčknu "Processing auto, image adjustment" Nevím, jestli to tam budeš mít taky, je to taková klávesa na LCD obrazovce jakoby entr jak má tu šipku. Můj ntbk jí má taky, tak nevím jak tvůj.. A u toho PC mi to dělá, prtže tam nemum grafickou kartu, ale u ntbku mi to jinak nedělá..

Odkaz ke komentáři

• 0

No.. pokud je to restartem, tak to grafikou asi bude.. Pokud ale hejbnes displajem a cary se meni, tak to bude kontaktem v kloubech. Zrovna u Travelmate (lec jiny typ) jsem se s tim asi 2x setkal.. Docela sranda, ze jak se naklanel displej, ta se ty (nejvice zelene) cary ruzne hejbaly po LCDcku..

No, co k tomu dodat - snad to alespon presvedci dalsi zastance Aceru, ze je to proste kram :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu