rygi Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 hoj všem mam skoro utrženej kontakt na MB je to kontakt na podsvícení chtěl jsem se zeptat jestli to je popřípadě nejak vyřešit nebo nějak udělat aby to svítilo bez toho konektoru dík zarady PS:ice22222-jen se ptam jestli to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Jde, vyřešil jsem to tak, že jsem ho zavřel a poté utrhl.. Pořád to bylo zavřené a zalepil jsem to lepenkou a do teď to jede. Jinak kdyby se to nepovedlo a urthl bys to, tak výměna celé základní desky, pokud počkodíš i to "bílé" co ten černý kousek drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Jde, vyřešil jsem to tak, že jsem ho zavřel a poté utrhl.. Pořád to bylo zavřené a zalepil jsem to lepenkou a do teď to jede. Jinak kdyby se to nepovedlo a urthl bys to, tak výměna celé základní desky, pokud počkodíš i to "bílé" co ten černý kousek drží. to uz se davno stalo s tim bilim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 to uz se davno stalo s tim bilim Tk na to nesahej, to tě to tak přitahuje?:D Prostě to nechcej být a nic se ti neulomí.. Pak už jen fakt výměna desky, protože to už nijak přidělat nejde do základovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tk na to nesahej, to tě to tak přitahuje?:D Prostě to nechcej být a nic se ti neulomí.. Pak už jen fakt výměna desky, protože to už nijak přidělat nejde do základovky. noto uz uvazuju davno o koupe desky jenomze nejaky levny ale nemuzu nikde sehnat nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rygi
hoj všem mam skoro utrženej kontakt na MB je to kontakt na podsvícení chtěl jsem se zeptat jestli to je popřípadě nejak vyřešit nebo nějak udělat aby to svítilo bez toho konektoru dík zarady
PS:ice22222-jen se ptam jestli to jde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts