Spoon Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Zdar premyslim ze si koupim mini notebook a zajmalo by me zda kdyz si to pripojim na 32" Lcd,jesli ten obraz bude roztazenej po cely obrazovce a nebude to naka spatna kvalita,mini note maj jen 1024 x 600 bodů co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Že už tady tema o netbookach máš tak si je projeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Asi by to šlo, ale největší problém bude, že ti to neutáhne grafika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Asi by to šlo, ale největší problém bude, že ti to neutáhne grafika. přesně, u každý grafiky je v parametrech max. rozlišení, takže to sice možná spojíš s TV ale určitě to bude vypadat hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Tak uz jsem poridil mini note a to Asus 1000H jsem snim velice spokojeny a moc se mi libi,co se tice toho propojeni s TV tak mi na 32 palcovy televizi jede nadherne a muzu si tam dat jake rozlisseni chci opravdu zadne vady nic takze muzete lock:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spoon
Zdar premyslim ze si koupim mini notebook a zajmalo by me zda kdyz si to pripojim na 32" Lcd,jesli ten obraz bude roztazenej po cely obrazovce a nebude to naka spatna kvalita,mini note maj jen 1024 x 600 bodů co myslite?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts