SowaGAY Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 sakra,kamos mi stahnul windows 95 na psp,myslim ze se jmenuje BOCHS,ale kdyz ho spustim,tak mi to ukaze error:The game could not be started(80020130).spoustim to pres 1.5fw ale stejune to nejde...muze mi nekdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 laryn Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Přes fimvare 1.5 ti to rozhodne nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 hele mě to naky nefaka:D mám 3.03 oe-c a nevím kam to mám skopcit jesi do psp/game150 nebo do psp/game a sou tam dva soubory(slozky) bosch , VM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 hele mě to naky nefaka:Dmám 3.03 oe-c a nevím kam to mám skopcit jesi do psp/game150 nebo do psp/game a sou tam dva soubory(slozky) bosch , VM VM(5 souboru) - x:/ PSP(Slozku BOSH a BOSH%) - x:/PSP/GAME...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Custom FW x:/PSP/GAME150/......(BOSCH) 1.5 x:/PSP/GAME/......(BOSCH) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ...hele nevite odkud stahnout ty windows wista?...nasel sem jenom tenhle odkaz ale nejak mi nejde... pspwxp.110mb.com/ .....na stazeni ....tady odkaz jaky hledam..... http://www.consoleforums.net/showthread.php?p=19715 .....diky...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 To je blbost.. je to dělaný ve Flashy.. je to jako Flash Hra.. pouští se to přez Inter. Prohlížeč.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 To je blbost.. je to dělaný ve Flashy.. je to jako Flash Hra.. pouští se to přez Inter. Prohlížeč.. jj ale koukám že tady s těmahle si dal někdo hodně práce sou celekem promakaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ...jj vypadaj pekne tak nevi nekdo odkud..?...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 ja tam mam wisty neni to prez net!!! jo a diky za ten navod kam to skopcit odkaz: http://dl.qj.net/dl.php?fid=13085 mam to odskouseny nic moc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 ja tam mam wisty neni to prez net!!!jo a diky za ten navod kam to skopcit odkaz: http://dl.qj.net/dl.php?fid=13085 mam to odskouseny nic moc..... ...diky za odkaz ale mas pravdu nic moc.....jinak ty Windows 95 me pekne serou sou strasne pomaly....najela me plocha ale mys se vubec nepohla.... :evil: vam nekomu jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Březen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Přes fimvare 1.5 ti to rozhodne nepujde.god damn it,pres jakej firmware to mam teda spoustet?a taky mam hru metroid a skoro to samy... :evil: :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SowaGAY Odesláno Březen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 ja tam mam wisty neni to prez net!!!jo a diky za ten navod kam to skopcit odkaz: http://dl.qj.net/dl.php?fid=13085 mam to odskouseny nic moc..... ...diky za odkaz ale mas pravdu nic moc.....jinak ty Windows 95 me pekne serou sou strasne pomaly....najela me plocha ale mys se vubec nepohla.... :evil: vam nekomu jede?hej simte a pres jakej fw to spoustis?a taky mam fear abych si nebricknul psp kdyz mam tu TA desku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 SOWA jeje desku nemuzes bricknout pustenim aplikace .. jen kdyz zasahujes do flash pameti .. muzes desku jakorad usmazit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 no ja teda newim proc si tam wsichni davate naky winy je to desne pomaly a takovy divny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 no ja teda newim proc si tam wsichni davate naky winy je to desne pomaly a takovy divny...jo mas pravdu me vubec u tech 95 nejede mys...:lol:....a ty visty tam nic neni...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twothrones Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 jak mám spustit ten windows vista na fw. 3.71 M33-2??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 lol...zapni Int. Browser a napis tam cestu file://jmeno_souboru.swf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twothrones Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 no a jakej je ten nazev souboru pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 ja tam mam wisty neni to prez net!!!jo a diky za ten navod kam to skopcit odkaz: http://dl.qj.net/dl.php?fid=13085 mam to odskouseny nic moc..... To nejsou visty, jen nejaka HB aplikace pojmenovana tak. Visty by musely mit stejny fce jako Visty na PC.. jinak to proste nejsou visty, ty widle 95 maj stejny fce, jsou to totiz emulovana orig. 95 a ty visty? nic.. ...diky za odkaz ale mas pravdu nic moc.....jinak ty Windows 95 me pekne serou sou strasne pomaly....najela me plocha ale mys se vubec nepohla.... :evil: vam nekomu jede? jo jsou pomaly, hod si tam 333MHz v recovery menu na aplikace a pojede ti to rychleji, taky to zalezi na rychlosti karty.. navic se nediv, je to plnohodnotnej OS, jak muzes system co spoustis na necem tak velkem jako PC spoustet na PSP se stejnou rychlosti :roll: ... god damn it,pres jakej firmware to mam teda spoustet?a taky mam hru metroid a skoro to samy... :evil: :evil: 1.50 nebo libovolnej CFW s 1.50 kernelem, me to teda jede v poho jak na 3.40 OE-A, tak na 3.52M33, tak na 3.71 M33, tak na orig. 1.50, chyba je na tve strane ;) hej simte a pres jakej fw to spoustis?a taky mam fear abych si nebricknul psp kdyz mam tu TA desku... pres overenou aplikaci PSP nebricknes.. no ja teda newim proc si tam wsichni davate naky winy je to desne pomaly a takovy divny LOL, ted jsi me teda dostal, naky winy... :D a proc ne? A proc si do PSP davat hudbu? A proc ostatni HB aplikace? A proc vubec mit PSP co? To je logika.. asi si to tam davame protoze nas to bavi, nebo protoze to chceme vyzkouset, samozrejme ze to normalne nepouzivame, kdyby jsi vedel o cem je rec a nebyl tak mimo, tak by jsi to treba pochopil ;) je to jen aplikace, nedavame si je do PSP "natvrdo".. ...jo mas pravdu me vubec u tech 95 nejede mys...:lol:....a ty visty tam nic neni...:( mys jede, ale je tam akcelerace, musis porad MACKAT sipku do strany, treba dolu, ale porad, protoze ta sipka je vlevo nahore, proste mej trpelivost a ackoliv to bdue vypadat ze se nic nedeje, mys za chvili "vyleze".. ale ovlada se fakt blbe diky te akceleraci - ackoliv uz mackas smer jinam, stale jeste dojizdi ten minuly smer.. skoda ze se to neda ovladat analogem.. kdyby se do vyvoje pustil nekdo jinej, tak by to urcite slo, protoze soucasny autor uz na to dlabe.. no a jakej je ten nazev souboru pls. takovej jak sis ho stahl.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twothrones Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 no a jakej soubor když jich tam je asi 15 a jak přesně to mam napsat do browseru???......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RDT Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 Že takhle vytahuju starej topic... Ale nechtěl by někdo reuploadnout ty 95ky? Vždycky, když po dlouhém hledání najdu odkaz, tak už nefunguje :-(. Díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Únor 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2008 mys jede, ale je tam akcelerace, musis porad MACKAT sipku do strany, treba dolu, ale porad, protoze ta sipka je vlevo nahore, proste mej trpelivost a ackoliv to bdue vypadat ze se nic nedeje, mys za chvili "vyleze".. ale ovlada se fakt blbe diky te akceleraci - ackoliv uz mackas smer jinam, stale jeste dojizdi ten minuly smer.. skoda ze se to neda ovladat analogem.. kdyby se do vyvoje pustil nekdo jinej, tak by to urcite slo, protoze soucasny autor uz na to dlabe.. teď mě napadlo jestly by tam nešel přepnout přes ten plugin d-pad na analog? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 Že takhle vytahuju starej topic... Ale nechtěl by někdo reuploadnout ty 95ky? Vždycky, když po dlouhém hledání najdu odkaz, tak už nefunguje :-(.Díky ;-) Přimlouvám se, pls hoďte sem někdo zaručeně funkční verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=22435&highlight=bosch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SowaGAY
sakra,kamos mi stahnul windows 95 na psp,myslim ze se jmenuje BOCHS,ale kdyz ho spustim,tak mi to ukaze error:The game could not be started(80020130).spoustim to pres 1.5fw ale stejune to nejde...muze mi nekdo pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts