Xbox360man Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Mám problém když se začne stahovat proste neco tak se tam nic nezobrazi a pouze dole v litse je napsano jedno aktivni stahovani a vzdy me tam vyskocilo okno a ted nic nevite jak jde dat zpet ??? Jinak stahovani myslim treba mp3 .. ale to je jedno xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 nulové info žádný program nic přes co stahuješ a pod.....a přestaň už zakládat tyhle dementní topicy mi přijde, že ty máš problém i stím se jít vymočit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Květen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Uz to mam LOCK jen to zalezlo do listy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 pokud dáš křížet tak příště to otevřeš : nástroje -> správce stahování ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Mám problém když se začne stahovat proste neco tak se tam nic nezobrazi a pouze dole v litse je napsano jedno aktivni stahovani
a vzdy me tam vyskocilo okno a ted nic nevite jak jde dat zpet ???
Jinak stahovani myslim treba mp3 .. ale to je jedno xD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts