balda88 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 ahoj chci se zeptat. občas mám tu hru v iso a nějakou zapnu a občas nějakou ne. prostě. když to chci zapnout tak zapnu, ale naběhne mi jenom černá obrazovka. prosím poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 může bejt klidně vadný iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 balda88 Odesláno Březen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 když je vadný iso tak může bejt i třeba vadný cso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 balda88 Odesláno Březen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 ještě dotaz neni to třeba tim, že to bylo udělaný na fw 3.03 OE-B a já mám 3.03 OE-C ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Bude to určitě tím, že máš zapnutý no umd v recovery, prostě to vypni a a dej nějaký umd (ne film) do mechaniky a pojedou ti hry. Nebo druhá možnost proč by to nešlo může být, že máš naistalované pluginy a zapnutý cheat device, pak některý hry taky takto "zamrznou". A k tvé otázce: firmwarem to určitě není. Je jedno jaký máš CF, jestli 3.03b, nebo c, nebo 3,10a. Vadný iso či cso si nemyslím, že by to bylo, když mu to dělá více her. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 a dalsi varianta je ze si musis nastavit napr u ratcheta CPU na 333/166 jinak se s tane presne to co rikas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
balda88
ahoj chci se zeptat. občas mám tu hru v iso a nějakou zapnu a občas nějakou ne. prostě. když to chci zapnout tak zapnu, ale naběhne mi jenom černá obrazovka. prosím poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts