kapi88 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 sem se nuduil v praci a tak jsem pro vas neco udelal....neni to nic svetobornyho,mel jsem asi pul hodky nez sem mel padla:D kdyby chtel nekdo neco jako wallpaper a nebo tak a mel jsem cas tak rad :] pa:] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 dobrý přes jakej programek jsi to delal ? Něco podobního jsme skoušel přes fotoshop ale moc dobře to nedopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Photoshop cs3/4 je jeden z nejlepších na grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 pekny , dik mam new wall ... este ze je docela tmavej , aspon neni videt rejha na monitoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 vypada to pekne, hned jsem poznal ze se jedna o Photoshop :) nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Je to hezké ale možná bys to mohl zkusit vzít celí tou růžovou mřížkou bez těch šmouch nahoře / jinak je to moc hezké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Mohu se zeptat, jak dlouho ti trvalo udělat ten spaceart, co tam je?:) Vypadá hezky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 byla by možnost to upravit do rozlišení pro wide monitory ? :D tzn. aspoň 1280x800 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapi88 Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Mohu se zeptat, jak dlouho ti trvalo udělat ten spaceart, co tam je?:) Vypadá hezky :) ten space asi tak 3 minutky :) ps:je to ma zaliba a zaroven i prace,kdyz kreslis kazdej den kolem osmi hodin,tak to pak uz jde od ruky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.