cleman Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Čau. Potřeboval bych pomoct. Asi pudu do JRC koupit ten základní set psp. Ale chci se zeptat. Mluvil jsem s pánem s kterýho jsem vytáhl že tam je firmware 2.00 tak se chci zeptat jestli by mi někdo nepomohl s případným downgrande protože originálky se mi za tu cenu fakt kupovat nechtěj. Případně spíš nějaký odkaz na návod a potřebný software. Jinak stratím tímhle úkonem záruku? Asi možná pro někoho blbý otázky ale moc se v tom nevyznám. Tak předem dík za rady a odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 upgraduj na 2.71 a nasledne downgraduj na 1.5 tento downgroad je nejlepsi a nejbezpecnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 napiš mi na icq 217489981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.