rysinho8 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hoj mohl by mi tady nekdo priblizit jak a co to vubec je nabouravani do pc je tto to co si myslim jako ze se dostanu do pc kamose de to vubec??? nebo jak treba kamosovi pc bloknout de to vubec?? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 To je, ze vemes tatovo auto, vyneses PC ven, postavis ho na silnici, sednes do auta a nabouras PC. ( :dozey: justfuckingoogleit.com ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hoj mohl by mi tady nekdo priblizit jak a co to vubec je nabouravani do pc je tto to co si myslim jako ze se dostanu do pc kamose de to vubec??? nebo jak treba kamosovi pc bloknout de to vubec?? dik zeptej se uživatele kuba741 ten s tím má bohaté zkušenosti...a myslím že tu někde na to má i video tutoriál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 to asi nebude kamarad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
hoj mohl by mi tady nekdo priblizit jak a co to vubec je nabouravani do pc je tto to co si myslim jako ze se dostanu do pc kamose de to vubec??? nebo jak treba kamosovi pc bloknout de to vubec?? dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts