Daxter Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Neznáte někdo pls nějaký stránky s japonským chatem ? Prostě něco kam chodí chatovat Japonci. Já to zkoušel na ICQ, ale tam byli v sekci Japan jen amíci apod. Pak jsem našel ještě nějaké místnosti, ale všude jen amící, angličani atd. Jestli znáte nějakej chat, kde by si člověk mohl pokecat s lidma z Jap. tak sem pls hoďte link. Já včera googloval celkem bezvýsledně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 na www.omegle.com občas bejvaj japonci kdyz budes mit stesti na nakyho narazis btw. proc chces s nima chatovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 na www.omegle.com občas bejvaj japonci kdyz budes mit stesti na nakyho narazis btw. proc chces s nima chatovat ? Nejspis kvuli tomu aby věděl jake maji znaky napsani.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 na www.omegle.com občas bejvaj japonci kdyz budes mit stesti na nakyho narazis btw. proc chces s nima chatovat ? potřebuju procviči japonštinu a chtěl bych mejt nějaký japonský kamarády na pokec :D:D:D Jo a díky moc za ten link :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 na tom omegle sem kecal s japoncem akorat sme si ani jeden nerozumeli tak sem mu poradil at si to preklada na googlu a on to delal tak sme chvily kecali a pak se odpojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 to omegle není špatný, ale měl jsem na mysli nějakej chat na způsob chatů co jsou na ICQ, tzn více lidí atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.