Streat Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Nejde mi crackout Crysis na 64bit visty... Dycky si stáhnu crack (už jsem ho zkoušel stahovat asi 100x) a dycky to hlasí tu samou chybu-Could not launch main aplication! prosím poraďtě zkusil jsem všechno kdo pomůže dám 200 creditů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubskavej Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 špatnej crack skus reinstalovat hru a znovu cracknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 www.gamecopyworld.com na tydhle webpejdzi nejsou zadny fejky jen funkcni trainery a cracky, jukni tam edit: viz podpazdi xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Vypni si ve vistach kontrolu uzivatelskych uctu (UAC) . Je to nekde v ovladacich panelech , v nastaveni uz. uctu... Ja kdyz to mel zaply tak mi nesly cracknout programy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streat Odesláno Květen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 díky moc fakt :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts