THEME Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Prosímvás mám problém s Downgradem z 2.71 na 1.50.Řídím se podle návodu od Mootoo,ale vždycky,když nahraju tu staženou složku na kartu a av PSP zapnu,tak se mi to vždycky sekne...Nevíte co s tím?Nemohl by mi někdo pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Jestli chces tak klidne napis na icq...:wink: Zrovna vcera sem podle navodu od mootooa nekomu radil pres icq a vyslo to v poho...Uz ma 3.03 OE-C... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 chalan nemal kompletny henc uz sa to riesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
THEME
Prosímvás mám problém s Downgradem z 2.71 na 1.50.Řídím se podle návodu od Mootoo,ale vždycky,když nahraju tu staženou složku na kartu a av PSP zapnu,tak se mi to vždycky sekne...Nevíte co s tím?Nemohl by mi někdo pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts