rysinho8 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hoj mam proevolution soccer 2009 a mam to stahle takze to neni origos a chi hrat online pujde to kdyz se prihlasuju tak mi to hodi hlsku at si stahnu patch a vyhodi mi to na nej odkaz tak ho stahnu nainstaluju vse sem udelal spravne ale kdyz se prihlasuju tak mi to zase pise ze mam starej pacth a zase at si stahnu ten novej nevit jak na to abych mohl i s neorigos hrat po netu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 hoj mam proevolution soccer 2009 a mam to stahle takze to neni origos a chi hrat online pujde to kdyz se prihlasuju tak mi to hodi hlsku at si stahnu patch a vyhodi mi to na nej odkaz tak ho stahnu nainstaluju vse sem udelal spravne ale kdyz se prihlasuju tak mi to zase pise ze mam starej pacth a zase at si stahnu ten novej nevit jak na to abych mohl i s neorigos hrat po netu??? mam takovej dojem že si neoriginální PES po netu nezahraješ,....někde jsem to četl...ale nejsem si tím stopro jist...zkus kouknout na googlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysinho8 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 mam takovej dojem že si neoriginální PES po netu nezahraješ,....někde jsem to četl...ale nejsem si tím stopro jist...zkus kouknout na googlu... no prave sem si to tky precetl stejne asi jako ty tak sem se jen chtel ujistit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.