Streat Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 Už dlouho mi sere zvuk na skypu! Pořád se mi stlumuje zvuk na skypu,nemám zvuk ani když mi někdo volá nic neslyšim nikdo mě neslyší!!! je to hrozný pomozte mi :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 zkousel si to reinstalovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 zkousel si to reinstalovat? mrkni se na skypu do nastroje/nastaven/zvuky a tam uz si nastav co potrebujes , jinak nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 a jinak ti mikrofon funguje ok? zkus si treba jen neco nahrat ve win, popr to testni s nekym pres teamspeak / ventrilo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Streat
Už dlouho mi sere zvuk na skypu! Pořád se mi stlumuje zvuk na skypu,nemám zvuk ani když mi někdo volá nic neslyšim nikdo mě neslyší!!! je to hrozný pomozte mi :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts