Wartryton Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Ahooj lidi...budu si zitra kupovat PS3 a nevim jakou k tomu mam vybrat hru....poradte mi nekdo prosim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 MOTORSTORM vypadá pěkně a na bonuswebu psali že je dobrá ps neni lepší si koupit x-box 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Není,dnes jsem viděl PS3 v akci a MTST k tomu!!!Nádhera!!!Ale potřebuješ k tomu i pořádnou bednu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Není,dnes jsem viděl PS3 v akci a MTST k tomu!!!Nádhera!!!Ale potřebuješ k tomu i pořádnou bednu! no o bednu je postarano.....106cm :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 MOTORSTORM vypadá pěkně a na bonuswebu psali že je dobráps neni lepší si koupit x-box 360? PS3 je daleko lepsi....cetl jsem hodne recenzi.a jsem priznivec blu-ray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Ty launchový hry jsou teda nic moc, lepší bude nějakej čas vyčkat až se to trochu rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Březen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2007 Ahooj lidi...budu si zitra kupovat PS3 a nevim jakou k tomu mam vybrat hru....poradte mi nekdo prosim.... člověče nezlob se nebo piškvorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 :D:D clovece nezlob se rulezz :D:D no ja zase padam...no jinak je docela zbytecny kupovat jeste ps3 kdyz se to jeste poradne nerozjelo...ja bych sel do F1 a do colina na ps3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 stačí černobílá tesla za 2 stovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Kamo ty se mas :P Ve 13 PS3... 2 folty.hans: Colin bude na X360 vypadat stejne a jeste vyjde driv :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 mas neco proti wartrytone?co to tady kecas ty?za kolikpak ho budes mit ty?no tebe to srat nemusi tobe to tatinek zacaluje co?nehazej tady moc machry laskave....pokud vim ps3 ofiko stoji 16 999,- to brento:ale ja nemam ani x-box.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Kup si Resistance a Motorstorm.Ostatní hry jsou BRAK.(jemněji průměr).A jak to ,tak vypadá konzolí je dost-dneska jsem taky jednu kupoval(v Makru) a mají jich dost ve spoustě obchodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 uz mam PS3 doma...a ktomu hru motorstorm.....opravdu mazec...... vsechno je uplne skveli menu je trochu stejny ale je tam toho o trosku vic....jinak ta hra ma vytecnou grafiku....a perfektni ovladatelnost....FAKT PS3 DOPORUCUJI jinak sory JIKRO71.....sice ten PS3 mam za 16990 a ne 18 000 ale neva no....jinak fakt sory a proti tobe nic nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Hmmm dneska jsem hral v SONY centru Motorstorm a RR7 a teda ze bych byl z toho nejak na vetvi to ne...Cekal jsem ze to bude lepsi no :oops: .Jediny co me bavilo byl Motorstorm ale jenom na motorce to nylo celkem dobry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 tak ja bych klidne do ps3 sel ale v tyhle dobe je to zbytecny...zadna kloudna hra a za ty prachy?dekuju nechci....tak rok to chce vyckat a pak to bude ideal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Hmmm dneska jsem hral v SONY centru Motorstorm a RR7 a teda ze bych byl z toho nejak na vetvi to ne...Cekal jsem ze to bude lepsi no :oops: .Jediny co me bavilo byl Motorstorm ale jenom na motorce to nylo celkem dobry :-) a meli v tom obchode plazmu ci LCD?? my mame doma Plazmu a vypada to fakt brutalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 v tom motorstorm tak jsou na hovno motorky...blbe se ovladaji....jinak treba tatrovku ridit to je pohadka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 2 Waetymor: Copak dělá taťka? (práci) ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 nejlepší konzole je pegasus s kartou 99 game in one včetně kontry a bomber mana:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 nejlepší konzole je pegasus s kartou 99 game in one včetně kontry a bomber mana:) dej mi odaz na pm at se natu konzoli muzu mrknut na tu pegasus nebo co... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 nemuzu se,proste proste nemuzu nemuzu se :D:D:D:D:Dubranit smichu pomoc ja uz to nezvladnu ale jinak je to hezka konzola...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 takovou nákou mám ještě někde doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 2 Waetymor: Copak dělá taťka? (práci) ;D ja nejsem WAETYMOR ja jsem WARTRYTOM :evil: jo a dela reditele jedne nasi firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 vaší? a co děláš pro firmu ty?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.