Moderators romeno Odesláno Květen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Nevim jak vy ale ja se na tuhle hru moc tesim . PGR4 me celkem dost bavilo a od tohodle ocekavam ze to bude minimalne stejne dobre a doufam ze i lepsi . Moc infa o teto hre zatim neni , ale neco prece :) Info : Published by: Activision Developed by: Bizarre Creations Release Date: TBA 2009 (zatim neoznameno presne) Genre: Racing Also Available On: PlayStation 3, PC Galerie obrázků ZDE Trailer ZDE About This Game Made by the masters behind Project Gotham Racing and Metropolis Street Racer, Blur is a racing project by Bizarre Creations that aims to take arcade-style action and realistic driving physics to a whole new level. The game drops players into heart-pumping, electrified racing action with 20 cars on a track all targeting the finish line and battling each other as they trade paint and collect intense power-ups, including the ability to blast other cars out of the way with huge bursts of energy, boost their speed, and more. While controlling photo-realistic cars, gamers can use offensive and defensive attacks as they battle for the lead and careen through real-world track locations ranging from L.A. and San Francisco to the streets of Hackney, UK and the treacherous roads of Barcelona, Spain. Genre: RacingLocal Play: 4 Versus Online Play: 20 Versus Also Available On: PlayStation 3, PC Release Date: December 31, 2009 Popis hry: Nová závodní hra od tvůrců Project Gotham Racing. Opět s nablýskanými bouráky v atraktivních lokacích, tentokrát ovšem i se zbraněmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 super vypadá to moc pěkně jestli to bude o5 tak realistnický tak si budu hvízdat blahem až si to poridim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Už není potřeba platit za FilePlanet, máte-li zájem o zapojení se do uzavřeného betatestu xboxové verze arkádových závodů BLUR od tvůrců série Project Gotham Racing. Kolegové z dánského Eurogameru totiž sehnali celkem 5000 klíčů, které opravňují k účasti v betě. Stačí málo: mít uživatelský účet na českém Eurogameru (zdarma), přihlásit se s ním na stránce dánského Eurogameru a požádat tam o přidělení va3eho unikátního klíče. Tento klíč, který jste obdrželi od dánského Eurogameru, zde : http://gamers.eurogamer.dk/giveaways.php?id=87004&claim=true pak zadejte na domovské stránce hry v položce "Redemption code" zde : http://www.blurgame.com/beta/entercode?set_lang=en&country=gb&collect_beta=other a vyplňte tam všechny ostatní údaje, což vám na 100% garantuje místo v betě. A zároveň tím získáte přístup na celkem 48 hodin k jinak placenému účtu Xbox Live Gold, který je potřeba pro hraní online na Xbox Live. Samotný betatest BLUR na konzoli Xbox 360 nicméně nezačne dříve než 8. března. V ten den by vám na zadaný mail měl přijít link, kde betu stáhnout. Plná hra od Bizzare Creations potom vyjde koncem května i pro PC a PS3. kompletní text převzán z eurogameru.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 měl jsem pocit že je to od nich už kvůly grafickému zpracování :) (už tahám betu má 1.44gb) jinak dá se to sehnat třeba tady http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=237327 je třeba registrace a pak už jenom stačí kliknout na "here" a ten kod dát sem http://www.blurgame.com/beta/ a dá vám to kod ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Hrál jste už někdo a hrajete BLUR demo ? A k čemu přesně je ten kód dobrej nějak sem vás nepochopil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 K tomu aby jsis tu betu mohl stahnout ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ahaa já ji mam staženou z dixiegu a vůbec mě tohle nenapadlo.. taky se vam stává že když se chcete připojit do hry tak to někdy napíše lost connection ?? Nelze se mi připojit u načítání hry mi to napíše Alert(lost connection),, nevíte čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 nemyslíš náhodou betu? jinak mě jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jasonx Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 kde se da vubec beta blur stahnout ja ji nemohl nikde najit na xboxu nikde neni na live.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/3846-blur-demo-download.html, http://console-forum.net/showthread.php?t=86754 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Z digiexu jí mam soslou a napíše mi to lost connection alert... :(( nevim už co stim a docela dost mě ro mr** chytám na to záchvaty a mam chuť zabít internet providera a zničit xko :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Máš Gold? :) Možná přetíženej server, taky můžeš zkusit jinou verzi dema ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 no jestli to neni tim, ze ta beta je zatim pouze jenom uzavrena a je treba mit key. proto ji ani nikde na live nemuzes najit, protoze neni volne dostupna. Od 6.dubna by uz ale mela byt pro vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 GOLD mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Da se hrat aspon naky freeraid bez nutnosti Live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Da se hrat aspon naky freeraid bez nutnosti Live ? a jak bys to chtěl udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Tak pánové, hra je venku. Co si o ní myslíte? Mně se celkem dost líbí, se split/second jí neporovnávám, obě se hrají úplně jinak. Baví mě obojí, Blur beru spíše jako něco vážnějšího, Split second spíše jako takovou adrenalinovou odreagovávačku. Mimochodem, jak se dá střílet dozadu powerupy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.