pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Caw lidi chci se zeptat jak updatovat bios a kde mam sehant aktualizaci zalezi na typu zakl. desky nebo je to jedno?? predem dik za rady a odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas. ja to potrebuju updatovat kvuli graficke karte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Aha. Ja myslim,ze na strance vyrobce te desky najdes flasher i nejnovejsi verzi biosu,typicky nekde v sekci support,customer support,nebo downloads atd. Je to zalezitost na par minut...jen flashuj opatrne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 stranka vyrobce no :) kdyztak napis typ tve deske a muzem to zkusit najit :) jinak doporucoval bych flash pres boot, pres win bych to moc radej neresil, nejvic pikantni jsou ty flash utility, ktere to flashuji pod win a primo jeste online behem prepisu stahuji potrebna data :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 MSI K9MM-V (MS-7312) typ me desky ;) a THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1104 tady stahnes ten bios ;) oni pouzivaj nejaky live update, ale radej bych si nekde nasel jak se to dela bootovanim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1104tady stahnes ten bios ;) oni pouzivaj nejaky live update, ale radej bych si nekde nasel jak se to dela bootovanim :) ok THX.-........- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 snad to pojede, dyztak pak napis jak jsi pokrocil :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Toho updatu pres net bych se az tak nebal. Vypada to hrozive,ale behem samotneho flashe se uz nic z netu nestahuje,proste ten program jen sam najde nejnovejsi verzi,stahne ji a pak teprv flashuje. Dyk to ma par kilo. To by si zadna firma nelajzla,aby spadl net a diky tomu bys mel vyhodit zakladovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 jojo tak si projed fora typu pctuning, overclocking a pak tem typkum co online flashe vzali desku rekni, ze to je blbost, ze si to vymysleli a ze to neni mozne :oops: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 no tak to prostě flashne offline a je to, ne? Já ti řeknu jednu věc: koupil jsem kdysi noťas acer a nešly tam dát win xp, bios nepodporoval emulaci ata, tak jsem začal pátrat na netu, jak na update. Přečetl jsem si tolik hrůz o tom, jak to nejde, jak tam chybí soubory, jak to každému druhému nefunguje, jak si z toho kdosi trhal vlasy, prostě sodoma gomora. Nakonec jsem si přečel jeden textový soubor na instalačním cd, z netu jsem stáhl jeden blbý soubor.bin a za 3 minuty už jsem instaloval xp. A zatím milión lidí s tím mělo strašné problémy... ale proč, to nechápu (jestli tě to zajímá, byl to acer 5220, vygoogli si nějaké diskuze). Acer to prostě udělal doslova pro blbečky, ale nepočítal s takovými tupci, kteří to na fórech řešili i půl roku... :cheesygrin: Proto si i přes to, co jsem teďka hledal a cos mi doporučil, stále myslím, že si to ta firma nelajzne a že velká většina závad při online flashování je zaviněná podneschopností uživatelů... Ale můžu se plést. Jen jsem si chtěl vylít srdce. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 nerikam ze se to deje pokazde, ale cetl jsem o tom ja proste jen doporucuju nedelat to pod systemem, to je cele :P jinak by me zajimalo jaky soubor.bin jsi potreboval - proste das format a nezajima te co tam je a neni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 FORMAT? A to jako format čeho???? :cheesygrin::cheesygrin: bavíme se tady pořád doufám o flashování biosu, ne? :idea:8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 promin, mel jsem za ramenem mladou a tak jsem to jen proletel a nejak jsem dosel k tomu, ze ti nesly nainstalovat winXP bo ti chybel nejaky .bin tak jsem na to prave cumel o co jde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Caw lidi chci se zeptat jak updatovat bios a kde mam sehant aktualizaci zalezi na typu zakl. desky nebo je to jedno?? predem dik za rady a odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts