Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

update BIOS pomoc

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas.

• 0
Odesláno
Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas.

ja to potrebuju updatovat kvuli graficke karte....

• 0
Odesláno

no tak to prostě flashne offline a je to, ne? Já ti řeknu jednu věc: koupil jsem kdysi noťas acer a nešly tam dát win xp, bios nepodporoval emulaci ata, tak jsem začal pátrat na netu, jak na update. Přečetl jsem si tolik hrůz o tom, jak to nejde, jak tam chybí soubory, jak to každému druhému nefunguje, jak si z toho kdosi trhal vlasy, prostě sodoma gomora. Nakonec jsem si přečel jeden textový soubor na instalačním cd, z netu jsem stáhl jeden blbý soubor.bin a za 3 minuty už jsem instaloval xp. A zatím milión lidí s tím mělo strašné problémy... ale proč, to nechápu (jestli tě to zajímá, byl to acer 5220, vygoogli si nějaké diskuze). Acer to prostě udělal doslova pro blbečky, ale nepočítal s takovými tupci, kteří to na fórech řešili i půl roku... :cheesygrin:

Proto si i přes to, co jsem teďka hledal a cos mi doporučil, stále myslím, že si to ta firma nelajzne a že velká většina závad při online flashování je zaviněná podneschopností uživatelů... Ale můžu se plést. Jen jsem si chtěl vylít srdce. 8)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu