pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 Caw lidi chci se zeptat jak updatovat bios a kde mam sehant aktualizaci zalezi na typu zakl. desky nebo je to jedno?? predem dik za rady a odpovedi.
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas.
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 Piggi: pravdepodobne zalezi. Doporucuju stahnout bios dokonce jen a pouze pro konkretni typ desky,tedy pro tu tvoji :) a s temi aktualizacemi,to nevim. Muzu se jen zeptat,proc chces updatovat bios? Protoze jestli do toho moc nevidis,nepali te zadny problem a jen jsi nekde cetl,ze je to dobre updatovat-a mi se zda,ze to tak je-tak tu desku treba i podelas. ja to potrebuju updatovat kvuli graficke karte....
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 Aha. Ja myslim,ze na strance vyrobce te desky najdes flasher i nejnovejsi verzi biosu,typicky nekde v sekci support,customer support,nebo downloads atd. Je to zalezitost na par minut...jen flashuj opatrne :)
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 stranka vyrobce no :) kdyztak napis typ tve deske a muzem to zkusit najit :) jinak doporucoval bych flash pres boot, pres win bych to moc radej neresil, nejvic pikantni jsou ty flash utility, ktere to flashuji pod win a primo jeste online behem prepisu stahuji potrebna data :D
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 MSI K9MM-V (MS-7312) typ me desky ;) a THX
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1104 tady stahnes ten bios ;) oni pouzivaj nejaky live update, ale radej bych si nekde nasel jak se to dela bootovanim :)
0 pigi96 Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 http://eu.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1104tady stahnes ten bios ;) oni pouzivaj nejaky live update, ale radej bych si nekde nasel jak se to dela bootovanim :) ok THX.-........-
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 snad to pojede, dyztak pak napis jak jsi pokrocil :P
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 Toho updatu pres net bych se az tak nebal. Vypada to hrozive,ale behem samotneho flashe se uz nic z netu nestahuje,proste ten program jen sam najde nejnovejsi verzi,stahne ji a pak teprv flashuje. Dyk to ma par kilo. To by si zadna firma nelajzla,aby spadl net a diky tomu bys mel vyhodit zakladovku..
0 joXerus Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 jojo tak si projed fora typu pctuning, overclocking a pak tem typkum co online flashe vzali desku rekni, ze to je blbost, ze si to vymysleli a ze to neni mozne :oops:
0 shai_tan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2009 no tak to prostě flashne offline a je to, ne? Já ti řeknu jednu věc: koupil jsem kdysi noťas acer a nešly tam dát win xp, bios nepodporoval emulaci ata, tak jsem začal pátrat na netu, jak na update. Přečetl jsem si tolik hrůz o tom, jak to nejde, jak tam chybí soubory, jak to každému druhému nefunguje, jak si z toho kdosi trhal vlasy, prostě sodoma gomora. Nakonec jsem si přečel jeden textový soubor na instalačním cd, z netu jsem stáhl jeden blbý soubor.bin a za 3 minuty už jsem instaloval xp. A zatím milión lidí s tím mělo strašné problémy... ale proč, to nechápu (jestli tě to zajímá, byl to acer 5220, vygoogli si nějaké diskuze). Acer to prostě udělal doslova pro blbečky, ale nepočítal s takovými tupci, kteří to na fórech řešili i půl roku... :cheesygrin: Proto si i přes to, co jsem teďka hledal a cos mi doporučil, stále myslím, že si to ta firma nelajzne a že velká většina závad při online flashování je zaviněná podneschopností uživatelů... Ale můžu se plést. Jen jsem si chtěl vylít srdce. 8)
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 nerikam ze se to deje pokazde, ale cetl jsem o tom ja proste jen doporucuju nedelat to pod systemem, to je cele :P jinak by me zajimalo jaky soubor.bin jsi potreboval - proste das format a nezajima te co tam je a neni ne?
0 shai_tan Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 FORMAT? A to jako format čeho???? :cheesygrin::cheesygrin: bavíme se tady pořád doufám o flashování biosu, ne? :idea:8)
0 joXerus Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 promin, mel jsem za ramenem mladou a tak jsem to jen proletel a nejak jsem dosel k tomu, ze ti nesly nainstalovat winXP bo ti chybel nejaky .bin tak jsem na to prave cumel o co jde :D
Otázka
pigi96
Caw lidi chci se zeptat jak updatovat bios a kde mam sehant aktualizaci zalezi na typu zakl. desky nebo je to jedno?? predem dik za rady a odpovedi.
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts