F789GH Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ahoj,mam takovy mensi problem,drive jsem pouzival normalni eset ESS 4.0.424 a aktualizace se normalne stahovaly,potom vysel update,ja jsem nainstaloval ten novy a najednou se vubec nemuzu dostat na zadnej WEB VYROBCE ANTIVIRU (AVG.CZ,KASPERSKY.cz,avast.cz atd.) a eset mi VUBEC nestahuje aktualizace (mel jsem je z nod321.com) V topicu down. na eset mi poradily abych odstanil ESET PERSONAL FIRMWARE. ostranil jsem ho ale problem pretrvava,PC vycisten ccleanerem, Je tu moznost ze je tu virus,protoze kdyz pouziju anonymizer na eset.cz tak najednou vse OK.Normalne internet funguje,stahuji vse ok,akorat na stranky vyrobcu se vubec nedostanu. Nemate najaky napad.diky:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysinho8 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 nwm ale skusil bych teda na toho vira inline scanner http://www.eset.cz/eos/eset-online-scanner a kdyztak bych si tady opsal heslo a jmeno a stahovat ti to bude pouzivam to porad http://www.nod32sky.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 no myslim že někde bylo psáno že když tě to nepustí na stránky výrobců antivirů že je to conficker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tak ze reinstal,je dovoleno zalohovat firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Na jiném nejmenovaném foru jsem zjistil že to dělá ten antivir, ale bylo to přesně po updatu na 437,máš prej odinstalovat tohle pak to šlo. bylo tam přesně i to stim anonymizerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 jojo typek ma pravdu hned jak jsem to cetl bylo mi jasny ze to je conficker toto je jina liga nez standartni vir :P taky mi branil v pristupu na hdd kdyz jsi na to poklikal, musel jsem RMB a dat otevrit/prozkoumat dobra mrcha, mimo to ze ti to nedovoli stranky vyrobcu antiviru, tak ti to nedovoli i stranky microsoftu ja na to stahl nejaky utility (google -> conficker) a pak me to pustilo aspon na MS web z tama jsem stahl vsechny aktualizace a po stazeni SP3 uz jsem to nejak rozbehal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.