Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ESET ESS 4.0.424 na 4.0.437 =PRoblem

F789GH

Recommended Posts

Ahoj,mam takovy mensi problem,drive jsem pouzival normalni eset ESS 4.0.424 a aktualizace se normalne stahovaly,potom vysel update,ja jsem nainstaloval ten novy a najednou se vubec nemuzu dostat na zadnej WEB VYROBCE ANTIVIRU (AVG.CZ,KASPERSKY.cz,avast.cz atd.) a eset mi VUBEC nestahuje aktualizace (mel jsem je z nod321.com)

V topicu down. na eset mi poradily abych odstanil ESET PERSONAL FIRMWARE. ostranil jsem ho ale problem pretrvava,PC vycisten ccleanerem,

Je tu moznost ze je tu virus,protoze kdyz pouziju anonymizer na eset.cz tak najednou vse OK.Normalne internet funguje,stahuji vse ok,akorat na stranky vyrobcu se vubec nedostanu.

Nemate najaky napad.diky:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo typek ma pravdu

hned jak jsem to cetl bylo mi jasny ze to je conficker

toto je jina liga nez standartni vir :P

taky mi branil v pristupu na hdd kdyz jsi na to poklikal, musel jsem RMB a dat otevrit/prozkoumat

dobra mrcha, mimo to ze ti to nedovoli stranky vyrobcu antiviru, tak ti to nedovoli i stranky microsoftu

ja na to stahl nejaky utility (google -> conficker) a pak me to pustilo aspon na MS web

z tama jsem stahl vsechny aktualizace a po stazeni SP3 uz jsem to nejak rozbehal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu