Xbox360man Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ahoj. prosím ptal jsem se na chatboxu ale nikdo my neodpovidal . Na LIVE nehraju a chci si udelat gamertag a aby se mi tam pripisovaly achymi a G . Ale nechci dostat ban ( nechci prijit o zaruku ) protoze mam flash ale na LIVE ty hry hrát nebudu jenom singl ale jak uz sem zminil chci mit gamertag a aby se tam pripocitavaly jakekoli G a achymi. A proto se ptám pokud si udelam jen gamertag a nudu hrat MP zda ban nedostanu. Nebo pokud je naka cesta jak na 100% ban nedostat a mit aktivni gamertag ?? Pokud to uz tady něco podobneho je tak sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Čau,normálně se můžeš připojit na live a nemusiš se bát že dostaneš ban......já mám flash Xbox hraji MP a Ban jsem nedostal....takže v klidu založ nový účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ÖK a mam jeste jeden dotaz jak je mozny ze kamos ma xbox a svuj gamertag a potom dostal novej a pokracuje v tom samim gamertagu co mel drive ?? to jde nako navazat ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Jo jde to,stačí když připojí Memory Card nebo Hardisk ze starého xboxu na nový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 navázat jde když jsi s profilem na live v podstatě se ukládá na kartu či HDD a zároveň na nějaký server....(data tvého profilu) takže s novou konzolí můžeš obnovit jinak pokud chceš jen aby se ti to počítalo doporučuju si live zařídit, hrávat zásadně offline a třeba jednou za dva dny nebo za týden jít na 10 minut na xlive ať se ti to updatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Nemusis se bat banu , hlavne nehrat hry pred oficialnim vydanim kdyz ses pripojeny na net a budes v pohode :) Jinak tohle se tu uz resilo xkrat . Takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Ahoj.
prosím ptal jsem se na chatboxu ale nikdo my neodpovidal .
Na LIVE nehraju a chci si udelat gamertag a aby se mi tam pripisovaly achymi a G .
Ale nechci dostat ban ( nechci prijit o zaruku ) protoze mam flash
ale na LIVE ty hry hrát nebudu jenom singl ale jak uz sem zminil chci mit gamertag a aby se tam pripocitavaly jakekoli G a achymi.
A proto se ptám pokud si udelam jen gamertag a nudu hrat MP zda ban nedostanu.
Nebo pokud je naka cesta jak na 100% ban nedostat a mit aktivni gamertag ??
Pokud to uz tady něco podobneho je tak sry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts