Xbox360man Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 Ahoj. prosím ptal jsem se na chatboxu ale nikdo my neodpovidal . Na LIVE nehraju a chci si udelat gamertag a aby se mi tam pripisovaly achymi a G . Ale nechci dostat ban ( nechci prijit o zaruku ) protoze mam flash ale na LIVE ty hry hrát nebudu jenom singl ale jak uz sem zminil chci mit gamertag a aby se tam pripocitavaly jakekoli G a achymi. A proto se ptám pokud si udelam jen gamertag a nudu hrat MP zda ban nedostanu. Nebo pokud je naka cesta jak na 100% ban nedostat a mit aktivni gamertag ?? Pokud to uz tady něco podobneho je tak sry.
0 sk8ers Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 Čau,normálně se můžeš připojit na live a nemusiš se bát že dostaneš ban......já mám flash Xbox hraji MP a Ban jsem nedostal....takže v klidu založ nový účet
0 Xbox360man Odesláno Květen 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 ÖK a mam jeste jeden dotaz jak je mozny ze kamos ma xbox a svuj gamertag a potom dostal novej a pokracuje v tom samim gamertagu co mel drive ?? to jde nako navazat ??
0 sk8ers Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 Jo jde to,stačí když připojí Memory Card nebo Hardisk ze starého xboxu na nový...
0 xDante1986 Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2009 navázat jde když jsi s profilem na live v podstatě se ukládá na kartu či HDD a zároveň na nějaký server....(data tvého profilu) takže s novou konzolí můžeš obnovit jinak pokud chceš jen aby se ti to počítalo doporučuju si live zařídit, hrávat zásadně offline a třeba jednou za dva dny nebo za týden jít na 10 minut na xlive ať se ti to updatne
0 Moderators romeno Odesláno Květen 25, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 25, 2009 Nemusis se bat banu , hlavne nehrat hry pred oficialnim vydanim kdyz ses pripojeny na net a budes v pohode :) Jinak tohle se tu uz resilo xkrat . Takze lock...
Otázka
Xbox360man
Ahoj.
prosím ptal jsem se na chatboxu ale nikdo my neodpovidal .
Na LIVE nehraju a chci si udelat gamertag a aby se mi tam pripisovaly achymi a G .
Ale nechci dostat ban ( nechci prijit o zaruku ) protoze mam flash
ale na LIVE ty hry hrát nebudu jenom singl ale jak uz sem zminil chci mit gamertag a aby se tam pripocitavaly jakekoli G a achymi.
A proto se ptám pokud si udelam jen gamertag a nudu hrat MP zda ban nedostanu.
Nebo pokud je naka cesta jak na 100% ban nedostat a mit aktivni gamertag ??
Pokud to uz tady něco podobneho je tak sry.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts