Mistr všech termixů! Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 Na pspupdates je novinka tahle hra bude se hrat jako THUG (asi), ale budete tam hrat za zvirata... Vypada to zajimave... Více info a obrázky na: http://pspupdates.qj.net/Surf-s-Up-screens-and-more-info/pg/49/aid/87140 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 mno vypada to zajmave..mozna to bude fun :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 no vypadá to docela obstojně a originalně nevíte kdy to ma vyjit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 lool tak to bude parba, heh to vypada fakt dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 lool tak to bude parba, heh to vypada fakt dobre :D jj, ale radsi bych jeszdil za normalni lidi... :?, ale stejnak se vic tesim na free-running :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 LOL surf se zviratama :lol: To bude vaaaal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 lool tak to bude parba, heh to vypada fakt dobre :D jj, ale radsi bych jeszdil za normalni lidi... :?, ale stejnak se vic tesim na free-running :) ale prosimte, her s lidma mas, ale tohle je aspon originalni ;) btw freeruning bude taky smazba :D Edit: jinak je to film od sony pictures, ofic stranka tu: http://www.sonypictures.com/movies/surfsup/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdravim potřeboval bych pomoci. Mám dvě psp originál tuhle hru a chci si zahrát proti sobě...nenajde mi to v gamesharing protihráče...kanály máme nastavený stejně...nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Zdravim potřeboval bych pomoci. Mám dvě psp originál tuhle hru a chci si zahrát proti sobě...nenajde mi to v gamesharing protihráče...kanály máme nastavený stejně...nevíte co s tím? hru mas jednu ebo dve ? mas ji v druhym psp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Hru mam 1...je na ni napsáno že podporuje gamesharing jen s jedním nosičem u burnoutů to taky šlo jen s jednou hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.